Wonderful
Fanka BB :)
Moja też złota kobieta z wielkim sercem. [emoji5]Ja sie przyłączam. Moja teściowa tez jest super.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja też złota kobieta z wielkim sercem. [emoji5]Ja sie przyłączam. Moja teściowa tez jest super.
U mnie w brzuchu ponoc chlopak siedzi, tak myslalam, zeby zostac przy jednym, troche sie staro czuje na wiecej dzieci, jakos sobie wkrecam, ze nie dam rady itp ale jak czytam o tych jedynakach i znam tez pare samotnych starych kawalerow bez rodzenstwa, to chyba jednak zaczynam myslec o parce. Rodzenstwo jest jednak bardzo zdrowe dla psychiki zarowno dziecka jak i rodzicow. No ale zobaczymy za pare lat jak to u mnie sie skonczy[emoji5]
Ja byłam do takiej myśli przyzwyczajona i dobrze mi było z tym A teraz się okazało ze 3 to dziewczynka i jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić [emoji14] ale mimo wszystko wychodząc z gabinetu się poplakalam - trochę z szoku ale bardziej ze szczęścia a maz mial mine jakby sie dowiedzial ze nastepne dziecko w drodze - taki był pewny chłopcaHehe jakos tak jest rzeczywiscie... mam 2 synów..marzy mi sie dziewczynka..... jutro 11.30 bede wiedzieć !!!! Najwyzej bede miala 4 chlopow w domu.....
34w tym roku[emoji5]A ile masz lat?
34w tym roku[emoji5]
U mnie w rodzinie i rodzinie rodziny znów odwrotnie - same chłopaki moja będzie pierwsza za to ja jestem z pokolenia samych bab - żadnego kuzyna, 1 kolega rok starszy w okolicy - reszta dziewczynyTak, 3cia ciąża i chętnie pomogę i odopowiem jak tylko będę potrafiła
U nas sprawa płci była o tyle ''istotna', że w rodzinie zarówno mojej jak i męża - sam babiniec . 7 dziewczynek z pokolenia córek i 8sma w dordze
Ja znowu mam problem bo moi chłopcy mają takie typowo chłopięce ubrania - zwłaszcza takie 6m + nic nie da się pod dziewczynkę podciagnac. Kółka niemowlęcych białych kremowych mam ale to bardziej te najmniejszeJa mam zwykła wizytę jutro i może w końcu mój lokator ujawni się i wychodzę z założenia że jak bedzie dziewczyna to i tak będę ubierała w ubrania po Wiktorze, wiadomo że będę kupować nowa bieliznę i też dziewczęce ciuszki ale dopoki ubiór będzie dla dziecka obojętny to ja nie widzę problemu by dziewczyna chodziła w chłopięcych kurtkach, spodniach, bluzkach
Za to muszę kupić wszystko w przedziale 56-62 bo podczas przeprowadzki zniknął nam karton z najmniejszymi rzeczami. A bez względu na płeć lubię gdy noworodek jest na biało ubierany