reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

No ja też 31 lat i jakoś mi się przytyło teraz plus tyłek mi urosl :szok:

Ogólnie w leginsach idę ja a z tyłu mój zad hahahah :D:D:D
A u mnoe najpierw brzuch,potem cycki,ja i mój tyłek:D ale nic od leginsow jak dla mnie i sukienek to ludzkość wygodniejszego nie wymyslila
@sandralevv93 to Ty zgrabniutka jesteś i nawet jakbyś miała przeswitujace to nikt by nie narzekał :D

reklama
Byliśmy w sobotę na weselu, no i niestety okazało się, ze śmiało mogłam już kupić ciążowa sukienkę. Ostatecznie coś tam wcisnęłam. Jak co niedziele na wagę i tu chyba już się zaczęło :o + 1k w jeden tydzień.
Ale mój małż się śmieje ze mnie, ze i tak dziwne ze tylko jeden skoro na weselu flaki zagryzalam arbuzem :D

Czaje leginsy ciazowe , ale powiedzcie mi nie czujecie się w nich jak w rajtuzach na ulicy ??? Czy tylko po domu w nich chodzicie ?

A na zewnątrz jak idziecie w nich to ci na to jakaś dłuższa bluzka czy top dłuższy żeby tyłek zastawić ? :D:confused:
Chodzę w nich jak w spodniach. Mam czarne i szare z hm i te same kolory z alieexpres. Wszystko pięknie kryją, nic nie prześwituje.

Dzięki kochana za rady. Nie wytrzymałam i przed chwilą pojechałam prywatnie do lekarza się osłuchać. Na szczęście wszędzie czysto , przepisał kilka leków bez recepty. A podwyższona temperatura kazał się nie przejmować bo twierdzi że w ciąży taka występuje. Od razu mi lepiej :)

Ja się męczę z 8 -semka..na dole szczęki...

W sumie już połowę jej wyrosło ... A od soboty kłuje się reszta zęba , dziąsło rozwalone boli ... Policzko obolałe ...

Super ... Już tyle mialam spokoju z tą 8 semka :realmad:

@Mama2018
Współczuję. Może zapisz się do stomatologa na środę. Pomaga przepłukiwanie takiej kieszonki...strzykawką...stępioną(obciętą) igłą...wodą utlenioną. Ewentualnie po prostu płukanie tej okolicy płukanką lub ziołami.

reklama
Czy któraś z Was ma wózek transportowy składany i może polecić? Taki co można wsadzić różne rzeczy na plażę i dziecko w razie kryzysu?
Coś w tym w tym stylu
Link do: Wózek rekreacyjny zielony
Widziałam ludzi z tym na plaży i patrzyłam trochę z zazdrością, ale cena :errr:
My sobie radziliśmy (także z 2 dzieci), mając plecaki i zwykłym wózek dziecięcy (ciągnięty na tylnych kołach). A jesteśmy ludźmi, którzy na plażę biorą namiot, materac, koce, wiadra itd. ;) Zastanawialiśmy się też nad wynajęciem przyczepki rowerowej zamienianej w wózek na dużych kołach, bo widzieliśmy ludzi, którzy dość sprawnie tym jeździli po piachu.

Do góry