reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

="aspekt,
patrzyłam trochę z zazdrością, ale cena :errr:
My sobie radziliśmy (także z 2 dzieci), mając plecaki i zwykłym wózek dziecięcy (ciągnięty na tylnych kołach). A jesteśmy ludźmi, którzy na plażę biorą namiot, materac, koce, wiadra itd. ;) Zastanawialiśmy się też nad wynajęciem przyczepki rowerowej zamienianej w wózek na dużych kołach, bo widzieliśmy ludzi, którzy dość sprawnie tym jeździli po piachu.
Mam przyczepke ale ona trochę za dużo miejsca zajmuje w bagażniku :) a taki wózek nawet za siedzenie kierowcy można włożyć.
My też z tych co na plażę pół domu biorą ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się męczę z 8 -semka..na dole szczęki...

W sumie już połowę jej wyrosło ... A od soboty kłuje się reszta zęba , dziąsło rozwalone boli ... Policzko obolałe ...

Super ... Już tyle mialam spokoju z tą 8 semka :realmad:
A jakimś sacholem smarować nie wolno w ciąży? Bo szałwia chyba niewskazana.
Czy któraś z Was ma wózek transportowy składany i może polecić? Taki co można wsadzić różne rzeczy na plażę i dziecko w razie kryzysu?
Coś w tym w tym stylu
Link do: Wózek rekreacyjny zielony
Że ile????:errr: cena dla mnie z kosmosu,choć rzecz fajna. Ciekawa jaka jakość tego:
Link do: Hudora 10322 Wózek ręczny transportowy składany
I jeszcze tańsze na allegro są:) takie coś to się mojemu malemu by się przydało. Mnie tato w taczce woził,a to by był taki ekskluziw :D

@Kocurek Kiedyś pisałaś o zaburzenia krzepnięcia. Jeśli jesteś ciekawa, to wiedz, że zrobiłam badania genet na trombo i wyszły mi 2 mutacje. Myślę, że nikt mi nic z tym nie zrobi, ale będę wiedziała na przyszłość.

A jakimś sacholem smarować nie wolno w ciąży? Bo szałwia chyba niewskazana.

Że ile????:errr: cena dla mnie z kosmosu,choć rzecz fajna. Ciekawa jaka jakość tego:
Link do: Hudora 10322 Wózek ręczny transportowy składany
I jeszcze tańsze na allegro są:) takie coś to się mojemu malemu by się przydało. Mnie tato w taczce woził,a to by był taki ekskluziw :D
To było tylko zdjęcie poglądowe żeby wyjaśnić o co mi chodzi, nawet na cenę nie patrzyłam, tyle to na pewno bym nie dała :)

reklama
Do góry