reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A co do spodni czy szortow to zakladam te co przed ciaza a guzika nie zapinam w niektorych to wkladam w dziurkę gumkę do wlosow a gumke zahaczam o guzik i jest cacy [emoji3] narazie przy malym brzuchu daje to rade

Bo Ty szczuplutka jestes moja droga ... :rolleyes::-D i jak mały brzuszek to ciesz się chwilą hihihi:p

Ja już przytyłam i dlatego się nie mieszczę w ubrania ... Ehh :eek:

Tak gadacie o jedzeniu, że mi się przypomniało, że dzisiaj w biedronce widziałam taka ładna karkowke na grilla. I chyba mi się jej chce [emoji14] jutro z rana idziemy w góry, ale może popołudniu byśmy grilla zrobili? :D

Ja dzis krótkie spodenki nieciazowe z hm rozmiar 32, gumka w dziurkę i o guzik i jest pieknie [emoji23][emoji23][emoji173] a bluzki to wszystkie przedciazowe pasuja

32 ... Rozmiar ? To modelka z Ciebie chyba ;)

Ja normalnie mam 38 przed ciążą , teraz takie mocne 40 noszę hahaha tzn już 40 a nawet połowy ciąży nie ma...:baffled:

reklama
32 ... Rozmiar ? To modelka z Ciebie chyba ;)

Ja normalnie mam 38 przed ciążą , teraz takie mocne 40 noszę hahaha tzn już 40 a nawet połowy ciąży nie ma...:baffled:
Ja normalnie mam 34 ale częściej 36, te 32 w hm to wyjątek [emoji3][emoji3] albo ich dziwna rozmiarowka. Xxs [emoji23][emoji23] u mnie króluje gora xs a dol s

Do góry