Ale w Mikołaja wierzy jeszcze?
Matka,za tyle zachodu z zębem to się nie wyplacisz
Dziewczyny,jak przyrzadzacie szparagi? I ja dziś sobie kupiłam
Link do: Szparagi w cieście francuskim
Najszybsze i najlepsze <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w Mikołaja wierzy jeszcze?
Matka,za tyle zachodu z zębem to się nie wyplacisz
Dziewczyny,jak przyrzadzacie szparagi? I ja dziś sobie kupiłam
Bozeee chyba jade po endo kupic szparagi [emoji43][emoji23]
A co do spodni czy szortow to zakladam te co przed ciaza a guzika nie zapinam w niektorych to wkladam w dziurkę gumkę do wlosow a gumke zahaczam o guzik i jest cacy [emoji3] narazie przy malym brzuchu daje to rade
Bozeee chyba jade po endo kupic szparagi [emoji43][emoji23]
Ja tez przytylam, 3kg, chyba ze zaparc mie mam to 2,5kg [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Bo Ty szczuplutka jestes moja droga ... i jak mały brzuszek to ciesz się chwilą hihihi
Ja już przytyłam i dlatego się nie mieszczę w ubrania ... Ehh
Ja tak samo, kocham szparagi[emoji173] nawet zupy z nich nie robie bo az zal [emoji23][emoji23]Leć leć weź dwa pęczki, bo tam na stronie jest jeszcze mnóstwo pysznych makaronów ze szparagami. Ja kocham i cały rok czekam na nie
Póki co u mnie dzis pizza,a to wszystko przez Szaloną!
@Mama 2018 no zakładam bluzki takie chociażby do połowy tylka. Jakbym miala 20 lat to pewnie by byly krótsze,ale tak to się nieco krępuje.
Ja dzis krótkie spodenki nieciazowe z hm rozmiar 32, gumka w dziurkę i o guzik i jest pieknie [emoji23][emoji23][emoji173] a bluzki to wszystkie przedciazowe pasuja
Ja normalnie mam 34 ale częściej 36, te 32 w hm to wyjątek [emoji3][emoji3] albo ich dziwna rozmiarowka. Xxs [emoji23][emoji23] u mnie króluje gora xs a dol s32 ... Rozmiar ? To modelka z Ciebie chyba
Ja normalnie mam 38 przed ciążą , teraz takie mocne 40 noszę hahaha tzn już 40 a nawet połowy ciąży nie ma...