reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Też mam alladynki, są super. Jeden niestety okazały się za małe, za ciasna gumką.

Ja żyję nadal nadzieją, że po upalnym kwietniu, przyjdzie chłodniejszy maj i czerwiec.

To jak będzie chłodniej to mam jasne jeansy na gumce kupiłam już z mc temu... I leginsy z kieszonkami jak spodnie, czarne , gozej na ciepło nie mam w co się ubierać ... Ehh

reklama
Dziewczyny może coś wiecie w tym temacie bo już fixuję. Od kilku dni jestem przeziębiona, niby jest trochę lepiej , gardło już nie boli , ale dalej jestem lekko osłabiona i trochę kaszle. Do tego od początku przeziębienia mierzyłam temp. i cały czas mam 37.- 37.2 - 37.4. czyli stan podgoraczkowy. Słyszałam że na początku ciąży może wystąpić stan podgoraczkowy bez choroby , ale nie wiecie jak długo może trwać? Teraz nie wiem czy ten stan to dalej choroba i trzeba sie wybrac do lekarza czy z ciąży. Dodam jeszcze że cały czas był u mnie mąż chory i miał antybiotyk.Sorki za głupie pytanie ale taka ze mnie panikara.
Hej, tez bylam przeziebiona jakis miesoac temu...i polecam herbate z miodem i cytryna, kanapka z czosnkiem i syrop z cebuli. Dwa dni umieralalm, ale po 4 czulam sie jak nowo narodzona! :)

Ja mam leginsy z Lidla,nie ciążowe ale takie zwykłe. Lubię je za przyjemny materiał i za to,że nie przeswituja. Ale takie ciążowe,które na brzuch się naciaga by mi się przydaly na chlodniejsze dni,bo tak to mam zamiar smigac w kieckach :)

No oki rozumiem , leginsy są spoko .
Ale chodzisz do nich w dłuższyn topie ?
Czy normalna długość przed tyłek ?

Mnie to jakos krępuje żeby tak tyłkiem kręcić wolę na to ubrać coś dłuższego zaslonic pośladki ... :baffled:

No oki rozumiem , leginsy są spoko .
Ale chodzisz do nich w dłuższyn topie ?
Czy normalna długość przed tyłek ?

Mnie to jakos krępuje żeby tak tyłkiem kręcić wolę na to ubrać coś dłuższego zaslonic pośladki ... :baffled:
Ja legginsy mam nie przeswitujace i nosze normalne bluzki, krotkie, nie zaslaniaja mi tylka [emoji3] ale tez nim nie swiece bo nie przeswituja

reklama
Do góry