reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Melduję, że mleczak dalej na miejscu. Poleglam ja i poległ mąż. Ale z nas mięczaki [emoji23][emoji23]
Wysusz dobrze palce żeby się przykleiły do zęba i pociągnij do góry a dziecko zajmij np zeby mówiło. aaaaaaaa Ja tak mojej chrzesnicy wurwalam bo jej ojciec chciał to siła zrobić nawet nie poczuła minęły 2 lata i dalej pamięta i na koniec powiedziała że mnie kocha. Ja znioslam to fatalnie ale jej mi było szkoda jak już doszłam do siebie poprosiłam mamę o drinka walnelam na raz i mi przeszło ;-) teraz pomyślałam że pisałaś to pewnie koło południa i zęba już pewnie nie ma ;-)

reklama
Gdzie tam do 15 maja mamy polowkowe usg prenatalne :unsure: już się doczekać nie mogę . Może bobasek się ładnie ulozy i płeć poznamy :huh: raz czy dwa dopiero czułam takie " muśnięcie motylka skrzydełka " ale może to były jelita albo bulgotanie w brzuchu nie wiem .... Czekam na regularne ruchy :oops:

Ja dzieciom pomagałam w wyrywaniu zęba przez chusteczkę higieniczna- łapałam, przekręcałam szybko i do góry. Chwila i po sprawie, a ząb się nie ślizgał.

Mam pytanie, czy Wy jecie ryby wędzone: łososia czy makrele?

Nie wiem czy też to zobaczycie ale to twarz mojego drugiego synka :) :)
Na wizycie wszystko ok...ufff
Usg zaplanował na 28.05
IMG_20180430_194535.jpg

Załączniki

• IMG_20180430_194535.jpg
    IMG_20180430_194535.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 393
Witajcie! Ciężko będzie mi Was dogonić z czytaniem. Od soboty siedzę z Mężem w Nałęczowie. Zupełnie inne powietrze niż to Moje w mieście. Jutro wracamy, także może coś poczytam.
Pozdrawiam Was gorąco.
Ps. Lech Free limonka 0,0% w taką pogodę najlepszy! ;)
DSC_2059.JPG

Załączniki

• DSC_2059.JPG
    DSC_2059.JPG
    64,4 KB · Wyświetleń: 372
Nie wiem czy też to zobaczycie ale to twarz mojego drugiego synka :) :)
Na wizycie wszystko ok...ufff
Usg zaplanował na 28.05Zobacz załącznik 852189
Super gratulacje. Ja też dziś po wizycie i wszystko ok. Dzidzia rośnie A miesniak nie i tak ma być;-) super że dodalas zdjęcie może ono teraz się będzie pokazywali jak załączam apke bo tak cały czas widzę ostatni kawałek pizzy szalonej i już mi się po nocy śni pizza ;-)

Siedzimy w salonie, TV włączony, słychać głos młodej dziewczyny ,,bzykam się z nim dla prezentów,,
Mój mąż patrzy na mnie i mówi przerażaony ,,ku...wa nie chcę mieć córki,, :)

reklama
Witajcie! Ciężko będzie mi Was dogonić z czytaniem. Od soboty siedzę z Mężem w Nałęczowie. Zupełnie inne powietrze niż to Moje w mieście. Jutro wracamy, także może coś poczytam.
Pozdrawiam Was gorąco.
Ps. Lech Free limonka 0,0% w taką pogodę najlepszy! ;)Zobacz załącznik 852206
Ooo...jak miło Udanego wypoczynku :)
Mieszkam 7km od Nałęczowa ale w długie weekendy go omijam [emoji14]
Mam teściów w Rykach i mamy plan z młodym do Trojanowa do Parku rozrywki I farmy iluzji podjechać bo od nich blisko.

Do góry