reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Melduję, że mleczak dalej na miejscu. Poleglam ja i poległ mąż. Ale z nas mięczaki [emoji23][emoji23]
Wysusz dobrze palce żeby się przykleiły do zęba i pociągnij do góry a dziecko zajmij np zeby mówiło. aaaaaaaa Ja tak mojej chrzesnicy wurwalam bo jej ojciec chciał to siła zrobić nawet nie poczuła minęły 2 lata i dalej pamięta i na koniec powiedziała że mnie kocha. Ja znioslam to fatalnie ale jej mi było szkoda jak już doszłam do siebie poprosiłam mamę o drinka walnelam na raz i mi przeszło ;-) teraz pomyślałam że pisałaś to pewnie koło południa i zęba już pewnie nie ma ;-)

reklama
Gdzie tam do 15 maja mamy polowkowe usg prenatalne :unsure: już się doczekać nie mogę . Może bobasek się ładnie ulozy i płeć poznamy :huh: raz czy dwa dopiero czułam takie " muśnięcie motylka skrzydełka " ale może to były jelita albo bulgotanie w brzuchu nie wiem .... Czekam na regularne ruchy :oops:

Ja dzieciom pomagałam w wyrywaniu zęba przez chusteczkę higieniczna- łapałam, przekręcałam szybko i do góry. Chwila i po sprawie, a ząb się nie ślizgał.

Mam pytanie, czy Wy jecie ryby wędzone: łososia czy makrele?

Nie wiem czy też to zobaczycie ale to twarz mojego drugiego synka :) :)
Na wizycie wszystko ok...ufff
Usg zaplanował na 28.05
IMG_20180430_194535.jpg

Załączniki

• IMG_20180430_194535.jpg
    IMG_20180430_194535.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 399
Witajcie! Ciężko będzie mi Was dogonić z czytaniem. Od soboty siedzę z Mężem w Nałęczowie. Zupełnie inne powietrze niż to Moje w mieście. Jutro wracamy, także może coś poczytam.
Pozdrawiam Was gorąco.
Ps. Lech Free limonka 0,0% w taką pogodę najlepszy! ;)
DSC_2059.JPG

Załączniki

• DSC_2059.JPG
    DSC_2059.JPG
    64,4 KB · Wyświetleń: 379
Nie wiem czy też to zobaczycie ale to twarz mojego drugiego synka :) :)
Na wizycie wszystko ok...ufff
Usg zaplanował na 28.05Zobacz załącznik 852189
Super gratulacje. Ja też dziś po wizycie i wszystko ok. Dzidzia rośnie A miesniak nie i tak ma być;-) super że dodalas zdjęcie może ono teraz się będzie pokazywali jak załączam apke bo tak cały czas widzę ostatni kawałek pizzy szalonej i już mi się po nocy śni pizza ;-)

Siedzimy w salonie, TV włączony, słychać głos młodej dziewczyny ,,bzykam się z nim dla prezentów,,
Mój mąż patrzy na mnie i mówi przerażaony ,,ku...wa nie chcę mieć córki,, :)

reklama
Witajcie! Ciężko będzie mi Was dogonić z czytaniem. Od soboty siedzę z Mężem w Nałęczowie. Zupełnie inne powietrze niż to Moje w mieście. Jutro wracamy, także może coś poczytam.
Pozdrawiam Was gorąco.
Ps. Lech Free limonka 0,0% w taką pogodę najlepszy! ;)Zobacz załącznik 852206
Ooo...jak miło Udanego wypoczynku :)
Mieszkam 7km od Nałęczowa ale w długie weekendy go omijam [emoji14]
Mam teściów w Rykach i mamy plan z młodym do Trojanowa do Parku rozrywki I farmy iluzji podjechać bo od nich blisko.

Do góry