reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Widac ze jestescie wspierajaca sie rodzinka, ja tak samo mam z mlodszym bratem....
Tylko rady radami...
Szukanie pol dnia za kogos lekarza to juz nie rada.. Skoro ona nie pracuje mogla sobie poszukac bo dzieckiem nie jest.... wiec czemu na starcie i w takiej blachostce juz pomocy potrzebuje.... po prostu uważaj... zeby nie bylo tal ze malymi krokami i zostaniesz mama 2 dzieci.... ( przepraszam ze tak prosto z mostu, ale mam kolezanke..lat 35... ma brata mlodszego ktory wpadł.. z dziewczyna... oni ok 20 lat mieli...doslownie ta sama sytuacja..ona mloda i nie pracuje..on tez nie..wiec jeszcze gorzej....ale imal sie jakichs prac w czasie ciazy.. na garnuszku rodzicow sobie siedza...a siostra wlasnie najstarsza najbardziej sie tym przejmuje..teraz ...ona sie opiekuje..baaardzo czesto ..teraz juz 2 latkiem...az za duzo za nich robi..a zapierala sie..że ona sie nie bedzie mieszac..tylko jak bedzie miala ochote...) jest inacze... siedzi z malym częściej niz planowała...
No ja w rodzinie mam podobną sytuację.
Tyle że moja bratowa potrafiła odmówić swojemu bratu opieki nad jego córką. Bo choć mała cudowna, to młody tatuś grał sobie na konsoli mieszkając u mamusi. Mama małej na jakąś fuche pojechała, a on pod opiekę dziecko do siostry, bo mu przeszkadza w graniu [emoji850]... Tacy młodzi ludzie którzy nie mają pojęcia o dziecku często nawet nie widzą że coś źle robią.

Cześć dziewczyny :)
Mogę dołączyć? Ok.200 stron przeczytałam, więcej nie dam rady ;)
Mam na imię Magda mam 36 lat i jestem obecnie w czwartej ciąży :) Mam córkę- 12 lat, dwóch synów 4, 5 roku i 3 latka, a teraz oczekuję córki :-) :) Termin mam na 2.10 .
Wow...jak cudnie...[emoji4][emoji4][emoji4] witamy serdecznie.

@mewa416 Dobrze, że wtedy zdobyłaś się na odwagę i uciekłaś. Musiało Ci być strasznie trudno, ale uchroniłaś Was od przemocy. I, jak rozumiem po Twojej obecności tutaj, wykorzystałaś swoją szansę na szczęście w nowym związku.
Mam wspaniałego Męża który jest naszym wsparciem i córka dogaduje się z nim świetnie :) ale wtedy jak ktoś mi mówił, że zobaczysz spotkasz jeszcze swoją drugą połówkę, to zawsze powtarzałam że do końca życia będę już sama ;)

reklama
Do góry