reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

To ja chyba mam stalowe nerwy bo cierpliwie czekam na pierwsze kopniaki Jerzyka.
Ja z tego samego powodu nie kupię - wolę się nie stresować jak nie uda mi się znaleźć tętna. A wiem, że strwdowalabym się bardzo. Może jestem w tym temacie staroświecka, ale czekam na regularne ruchy, a wiem, że nawet czasem przy nich się stresowalam, jak za długo nie czułam
No bo to jak w życiu,nie wszystko dla wszystkich :) I nie ma obowiązku kupowac,słuchać,to po prostu zależy od potrzeby :) U nas z tym serduszkiem bywały problemy,więc co drugi dzień "zaglądam" do Malucha :) ale oczywiście jak to ja,chciałabym wiecej,np widzieć jeszcze :D
Ja bym sie wykończyła gdybym nie miała tego ustrojstwa albo zbankrutowała na usg :D

reklama
Teraz jestem w świetokrzyskim,ale zazwyczaj ok Zamościa :D
Ja też czekam na ruchy,choć po przemówieniu mojej gin nt.ruchów właśnie(że dla niej ruchy to konkretne,mocniejsze kopniaki i o tym,że czasem we wczesniejszych ciązach czasem to faktycznie ruch dziecka a czasem jelita czy coś,a potem na ip ląduja kobitki bo przestały czuć te ruchy,a tu zonk bo to było raczej jelito własnie) to nie wsłuchuje się specjalnie w brzuch żeby sie nie nakręcic niepotrzebnie,
O to bliżej do mnie bo ja okolice Chełma :) ale ja nie mam tego urządzenia:rolleyes:

No bo to jak w życiu,nie wszystko dla wszystkich :) I nie ma obowiązku kupowac,słuchać,to po prostu zależy od potrzeby :) U nas z tym serduszkiem bywały problemy,więc co drugi dzień "zaglądam" do Malucha :) ale oczywiście jak to ja,chciałabym wiecej,np widzieć jeszcze :D
Ja bym sie wykończyła gdybym nie miała tego ustrojstwa albo zbankrutowała na usg :D
No takie usg w domu to bym chyba chxiala :D widzieć i słyszeć to co innego :D

Tak głupie pytania jak zaraz zadam to tu chyba jeszcze nie padło...
Dziewczyny,swędzą Was cycki? Ja normalnie czasem mam tak,że jadę autem,stoję w korku i gdzieś się tam smyram:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny,swędzą Was cycki? Ja normalnie czasem mam tak,że jadę autem,stoję w korku i gdzieś się tam smyram:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Też tak miałam w pierwszej ciąży :D teraz to cycki tak elastyczne (żeby nie powiedzieć naciagniete [emoji23]) po dwóch latach karmienia, że choćby i trzy rozmiary się powiększyły, to bym chyba nie poczuła [emoji23][emoji23]

Haha normalne . Też tak czasem mam. Częściej mnie jednak tak zakłuje z bólu.
Smaruje kremem na sutki piersi i brzuszek.
Dostałam jakiś grecki specyfik. Jest ok i skóra elastyczna .Liczę, że nie będzie rozstępów.

reklama
Do góry