Dzien dobry,
Jutro sklepy otwarte ?
Tak. Pierwsza i ostatnia niedziela handlowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry,
Jutro sklepy otwarte ?
O to kiedyś z ekspresówki na Zamość nie zjadę i do Ciebie sie wproszęO to bliżej do mnie bo ja okolice Chełma ale ja nie mam tego urządzenia
Mnie się na razie o rozmiar zwiększyły ale niemężowi sie podobaTeż tak miałam w pierwszej ciąży teraz to cycki tak elastyczne (żeby nie powiedzieć naciagniete [emoji23]) po dwóch latach karmienia, że choćby i trzy rozmiary się powiększyły, to bym chyba nie poczuła [emoji23][emoji23]
ehhAlfie Evans zmarł tej nocy
si, ale ja juz tak sie przyzwyczailam, ze zakupy robimy w soboteDzien dobry,
Jutro sklepy otwarte ?
Ja miałam co prawda trochę inna sytuację bo w szpitalu byliśmy dłużej i młody byl wykapany pierwszy raz w 11 dniu życia ale podobało mi się że pokazali mi jak kąpać, jak przewijac, ubierać. Nigdy wcześniej tego nie robiłam więc uznałam to za pomocneNie kąpię się. I dobrze - ja przy córce nie wyraziłam zgody na kąpiel w szpitalu. Ale znając życie, pewnie jeszcze wiele szpitali praktykuje te kąpiele :/
Oj tak. Czasem skutki tak swędzą że boję się, że przy drapaniu je uszkodze.Tak głupie pytania jak zaraz zadam to tu chyba jeszcze nie padło...
Dziewczyny,swędzą Was cycki? Ja normalnie czasem mam tak,że jadę autem,stoję w korku i gdzieś się tam smyram
Ja sama zaszłam w ciążę na studiach, miałam 21 lat. W 5 miesiącu byłam już sama ponieważ człowiek który próbował być ojcem odleciał totalnie i skończyło się tym że postanowił mnie pobić... Cóż wyprowadziłam się do Babci bo jako jedyna z rodziny się ode mnie nie odwróciła i musiałam bardzo szybko dorosnąć.Ja znam mnóstwo dziewczyn które bardzo wcześnie zaszły w ciąże i były ostatnimi osobami po których bym się spodziewała ze dadzą sobie radę. I na bank na początku był szok i trochę nie wiedza, co robić teraz. Ale ostatecznie każda z nich jest super mama.
Wiec spokojnie dadzą sobie radę nie maja 15 lat.
Jak będą mieli problem sami przyjdą.
A dziecko to nie jest jakiś nie wiadomo jaki wydatek na początku jeśli oczywiście chodzi się na NFZ i nie kupuje się tych wszystkich rzeczy „dla wygody” tylko same podstawowe.
Brat zarabia dziewczyna dostanie 1000zl z zusu jak urodzi i będzie dobrze.
Ja po marchwi mam zgage [emoji38]Polecam z biedry w szklanych butelkach. Niby sama marchew