reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry,
Jutro sklepy otwarte ?

IMG_1885.JPG

Załączniki

• IMG_1885.JPG
    IMG_1885.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 421
O to bliżej do mnie bo ja okolice Chełma :) ale ja nie mam tego urządzenia:rolleyes:
O to kiedyś z ekspresówki na Zamość nie zjadę i do Ciebie sie wproszę :D
Też tak miałam w pierwszej ciąży :D teraz to cycki tak elastyczne (żeby nie powiedzieć naciagniete [emoji23]) po dwóch latach karmienia, że choćby i trzy rozmiary się powiększyły, to bym chyba nie poczuła [emoji23][emoji23]
Mnie się na razie o rozmiar zwiększyły :D ale niemężowi sie podoba :D

Nie kąpię się. I dobrze - ja przy córce nie wyraziłam zgody na kąpiel w szpitalu. Ale znając życie, pewnie jeszcze wiele szpitali praktykuje te kąpiele :/
Ja miałam co prawda trochę inna sytuację bo w szpitalu byliśmy dłużej i młody byl wykapany pierwszy raz w 11 dniu życia ale podobało mi się że pokazali mi jak kąpać, jak przewijac, ubierać. Nigdy wcześniej tego nie robiłam więc uznałam to za pomocne :)

Dzisiaj ide na shopping, wydam dużo pieniędzy będę jadła niezdrowe jedzenie i będzie cudownie ;D

Ja mam dzis sobote[emoji16][emoji106] dla siebie wlasnie sie umalowalam [emoji43] jade do kilku sklepow, fryzjera zeby mi odratował to co sama napsułam z nikim sie nie umawialam mam potrzeby pobyc sama ze soba wiec wezme się na lunch potem lody i koktajl i wszystko sama ohhh tak !!!! [emoji7][emoji7]

Ja znam mnóstwo dziewczyn które bardzo wcześnie zaszły w ciąże i były ostatnimi osobami po których bym się spodziewała ze dadzą sobie radę. I na bank na początku był szok i trochę nie wiedza, co robić teraz. Ale ostatecznie każda z nich jest super mama.
Wiec spokojnie dadzą sobie radę nie maja 15 lat.

Jak będą mieli problem sami przyjdą.
A dziecko to nie jest jakiś nie wiadomo jaki wydatek na początku jeśli oczywiście chodzi się na NFZ i nie kupuje się tych wszystkich rzeczy „dla wygody” tylko same podstawowe.

Brat zarabia dziewczyna dostanie 1000zl z zusu jak urodzi i będzie dobrze.
Ja sama zaszłam w ciążę na studiach, miałam 21 lat. W 5 miesiącu byłam już sama ponieważ człowiek który próbował być ojcem odleciał totalnie i skończyło się tym że postanowił mnie pobić... Cóż wyprowadziłam się do Babci bo jako jedyna z rodziny się ode mnie nie odwróciła i musiałam bardzo szybko dorosnąć.
Także co tacy młodzi ludzie wiedzą o życiu to jedno... Pewnie szybko będą musieli się przestawić na dorosłe życie

@mewa416 Dobrze, że wtedy zdobyłaś się na odwagę i uciekłaś. Musiało Ci być strasznie trudno, ale uchroniłaś Was od przemocy. I, jak rozumiem po Twojej obecności tutaj, wykorzystałaś swoją szansę na szczęście w nowym związku.

reklama
Do góry