reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :)
Mogę dołączyć? Ok.200 stron przeczytałam, więcej nie dam rady ;)
Mam na imię Magda mam 36 lat i jestem obecnie w czwartej ciąży :) Mam córkę- 12 lat, dwóch synów 4, 5 roku i 3 latka, a teraz oczekuję córki :-) :) Termin mam na 2.10 .
Witamy serdecznie :D
Jak samopoczucie? To który to już tydzień?:D
Ja dokładnie też tym się smaruje [emoji4][emoji4][emoji4] od 4 miesiąca.
Ja jak zwykle cus przegapie. Kupie to na te moje cyce nieszczesne,może pomoże:D

reklama
Mam wspaniałego Męża który jest naszym wsparciem i córka dogaduje się z nim świetnie :) ale wtedy jak ktoś mi mówił, że zobaczysz spotkasz jeszcze swoją drugą połówkę, to zawsze powtarzałam że do końca życia będę już sama ;)
Bo jak jest źle,to ciężko nam uwierzyć,że jeszcze będziemy szczęśliwe:)
Przykre doświadczenia jednak hartują nas bardzo...

Witamy serdecznie :D
Jak samopoczucie? To który to już tydzień?:D

Ja jak zwykle cus przegapie. Kupie to na te moje cyce nieszczesne,może pomoże:D
Jeśli chodzi o rozstępy to i tak nie wiadomo czy pomoże. To raczej generyczne uwarunkowania decydują.
Ale ja w pierwszej ciąży smarowałam i nie miałam rozstępów...jedynie na lewym udzie dość wysoko w ostatnim tygodniu kilka małych się pojawiło. Więc teraz smaruje nie tylko brzuch ale też i uda i pupę i piersi [emoji1][emoji1][emoji1] liczę na sile podświadomości.
No i nie zamierzam przytyć tyle co w 1. To też na pewno swoje robi.

Muszę Was nadgonic strony z 8 chyba już haha....

Byłam rano na krwi badaniu na czczo toksoplazmoza różyczka cytomegalia... Te 3 mi kazał lekarz zrobić . 195 zł poszloooo :eek:

SytySytu z dziś ok 10 sklep Mila - dawny polo market. Poszłam po badaniu krwi po pierdoły owoce chleb....kolejka mega sobota ludzie zakupy robią 2 kasy tylko ... Jakaś pani się drze z końca kolejki :" proszę uruchomić 3 cia kasę... " Noi przyszła kasjerka rozładować kolejkę ...

Ja grzecznie czekalam chodz już mi się duszno robilo :eek:

Pytam kasjerki :" nie macie kasy dla kobiet w ciąży ? A ona nieeeee nieeeeee jest 1 kolejka...

U Was też tak jest w miastach że w ciąży w sklepie nie przepuszczają kobiet w ciąży ????:confused::confused::confused:

Samopoczucie w tej chwili już całkiem dobre, początki miałam fatalne. Jestem w 18 tygodniu ciąży :D
O to super :-) z lepszym samopoczuciem to i ciążę się przyjemniej przeżywa:)
SytySytu z dziś ok 10 sklep Mila - dawny polo market. Poszłam po badaniu krwi po pierdoły owoce chleb....kolejka mega sobota ludzie zakupy robią 2 kasy tylko ... Jakaś pani się drze z końca kolejki :" proszę uruchomić 3 cia kasę... " Noi przyszła kasjerka rozładować kolejkę ...

Ja grzecznie czekalam chodz już mi się duszno robilo :eek:

Pytam kasjerki :" nie macie kasy dla kobiet w ciąży ? A ona nieeeee nieeeeee jest 1 kolejka...

U Was też tak jest w miastach że w ciąży w sklepie nie przepuszczają kobiet w ciąży ????:confused::confused::confused:
Ano jest. Czasem stoję i stoję i stoję. Jeszcze mi się nie zdarzyło,zeby ktoś przepuscil mnie w kolejce albo kasjerka poprosila z niej.
No ale jak to usłyszałam w aptece pelnej emerytów(bylam w kolejce 23),ciąża to nie choroba....

reklama
Do góry