reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To tez dużo nie jecie warzyw i owoców... Myślałam że tylko ja tam malo ...

Ja z miesem mam dalej średnio raz na ile i małe porcje bo mi zapach przeszkadza i średnio smakuje ... A chyba powinnam sporo mięska jeść... Ogólnie jadłam zawsze ...
Jak dobrze komponujesz dietę, to nie musisz jeść tego mięsa wcale :) ja jem dużo warzyw i owoców. Mięsa przed ciąża nie jadłam właściwie wcale, teraz jadam bo mam zachcianki. Ale moja dieta to głównie warzywa i owoce. Ale to już kiedyś Ci chyba pisałam :)

Serio myślałam że zdrowy ... Ehhh nie widziałam...

A Wy jakie soki witaminki pijecie ? Czy same robicie w sokowirowce ?

Jakieś jogurty , owoce , warzywa jecie ?

Babcią mi dała do myślenia .

Ja mam wyciskarke. Robie soki z pomarańczy,grejfrura i marchewki... czasami dorzucam jeszcze kawałek imbiru. Uwielbiam! :)

Jak tvn to już nawet wiem co powiedzą [emoji14]
No ale obejrzę, może mnie zaskoczą :) dziękuję za info
Na urywkach widzialam,ze mocno krytykowali szpital. Jak nie zapomnę to obejrzę,choć mnie takie reportaże strasznie denerwują.
I też pięknie:D jeden z naszych typów,choć stanęło na Tymonie:)
To tez dużo nie jecie warzyw i owoców... Myślałam że tylko ja tam malo ...

Ja z miesem mam dalej średnio raz na ile i małe porcje bo mi zapach przeszkadza i średnio smakuje ... A chyba powinnam sporo mięska jeść... Ogólnie jadłam zawsze ...
Ja jem bardzo dużo warzyw. Ziemniaków wcale prawie,a jak mieso to właśnie z sałatą,surówką czy inną kombinacją :)

Moja mam obsługuje whats up jestem z niej tak dumna ;-) A pamiętam jak na ekran dotykowy patrzyła zdziwiona;-)
Ja moja mame tez niedawno przekonalam do smartfona, tak szybko zalapala ze w szoku bylam :) a teraz zadowolona, bo brat i siostra na bierzaco jej fotki dzieciakow wysylaja :)
W porównaniu z takimi kompletnymi syfami na pewno jest lepszy, ale to dalej produkt sokopodobny, z konserwantami i cała reszta...
Dokladnie.. a kubus water to juz w ogole smiech na sali.. jak widze dzieci z takimi butelkami to mam chec strzelic w leb ich rodzicom.. chrzestna mojego syna tez mu to swinstwo kupuje mimo ze zna moje zdanie na ten temat :/ Na szczescie jak juz kupi to mlody ze dwa lyki pociagnie i mowi, ze nie chce :D
Super wszędzie tylko chemia ... Masakra jakaś
Dlatego najlepiej pic wode :D

reklama
To ja mam takie głupie pytanie (nie złośliwe): o co chodzi z piciem soku z marchewki? On ma mieć jakieś dobre własności? Mi to się marchewki zwykle tak niezbyt dobrze z ciążą kojarzą (po pierwsze zaparcia, a po drugie witamina A, choć to drugie obala mój zdrowy rozsądek, bo ile tej A zje się w marchwi?).

Leżałam w szpitalu z kobitką, która mdłości zapijała sokiem multiwitamina (de facto nektarem, no skład okropny), ale tylko to ją ratowało przed wymiotami. Nawet w nocy piła.

Do góry