Margonelka
Fanka BB :)
Teraz wiem,że my teżMy będziemy szli do urzędu stanu cywilnego żeby mój O. Uznał dziecko przed narodzinami![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz wiem,że my teżMy będziemy szli do urzędu stanu cywilnego żeby mój O. Uznał dziecko przed narodzinami![]()
Jest grupa na fb(napisz do Szalonej pw żeby Cię dodala),ale tam mało rozmawiamyDziewczyny czy jest jakaś pokrewna grupa na fb? Tutaj nie nadążam Was czytać,nie nadążam z tematami.Jednak facebook jest mi bliższyBędę wdzięczna za info.
Ja nie mam jeszcze widocznego brzucha ale też z tym chodzeniem coś dziwnego się dzieje [emoji23] ...może to miednica jakoś inaczej się uklada, sama nie wiem ale łażę jak ciężarna bez brzucha [emoji23], wyglądam jak czubek jak ktoś tak na mnie z tyłu popatrzySuper brzusioja kupiłam w hm długa sukienkę na wesele. Co prawda nie ciążowa ale ładnie brzuszek się w niej prezentuje
wiecie co zauważyłam? Zaczęłam już chodzić jak kaczka [emoji23]
Ja brzuch dopiero od 12 tyg balsamem mustela a wcześniej uda, piersi, tyłek jestem bardzo zadowolona bo stare rozstępy z ud naprawdę dużo zmniejszyl. ( Tzn stały się mniej widoczne)Dziewczyny czy smarujecie już czymś brzuchy?![]()
Polecam z biedry w szklanych butelkach. Niby sama marchewA jakie soczki marchewkowe warto pic właśnie żeby nie miały tej chemii ?
Właśnie ktoś coś wie zna się na tym ...
Ja mam wrażenie, że się bardziej przejmuje ich ciążą niż oni... rozumiem że chcą do dobrego lekarza chodzić ale wybrali najdroższego w mieście prywatnego, 2 wizyty plus część badań już ponad 600zł, ona nie pracuje więc na rodzine musi zarobić mój brat i mam wrażenie, że nie zdają sobie sprawę ile wydatków ich czeka
Dziś pół dnia spędziłam nad szukaniem dla nich dobrego lekarza na NFZ, który pracuje w szpitalu tam gdzie będzie rodzić.