Margonelka
Fanka BB :)
Teraz wiem,że my też ale,że takie cudo jest,to też dobrze bo można uniknąć wielu problemówMy będziemy szli do urzędu stanu cywilnego żeby mój O. Uznał dziecko przed narodzinami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz wiem,że my też ale,że takie cudo jest,to też dobrze bo można uniknąć wielu problemówMy będziemy szli do urzędu stanu cywilnego żeby mój O. Uznał dziecko przed narodzinami
Jest grupa na fb(napisz do Szalonej pw żeby Cię dodala),ale tam mało rozmawiamyDziewczyny czy jest jakaś pokrewna grupa na fb? Tutaj nie nadążam Was czytać,nie nadążam z tematami.Jednak facebook jest mi bliższy Będę wdzięczna za info.
Ja nie mam jeszcze widocznego brzucha ale też z tym chodzeniem coś dziwnego się dzieje [emoji23] ...może to miednica jakoś inaczej się uklada, sama nie wiem ale łażę jak ciężarna bez brzucha [emoji23], wyglądam jak czubek jak ktoś tak na mnie z tyłu popatrzySuper brzusio ja kupiłam w hm długa sukienkę na wesele. Co prawda nie ciążowa ale ładnie brzuszek się w niej prezentuje wiecie co zauważyłam? Zaczęłam już chodzić jak kaczka [emoji23]
Ja brzuch dopiero od 12 tyg balsamem mustela a wcześniej uda, piersi, tyłek jestem bardzo zadowolona bo stare rozstępy z ud naprawdę dużo zmniejszyl. ( Tzn stały się mniej widoczne)Dziewczyny czy smarujecie już czymś brzuchy?
Polecam z biedry w szklanych butelkach. Niby sama marchewA jakie soczki marchewkowe warto pic właśnie żeby nie miały tej chemii ?
Właśnie ktoś coś wie zna się na tym ...
Ja mam wrażenie, że się bardziej przejmuje ich ciążą niż oni... rozumiem że chcą do dobrego lekarza chodzić ale wybrali najdroższego w mieście prywatnego, 2 wizyty plus część badań już ponad 600zł, ona nie pracuje więc na rodzine musi zarobić mój brat i mam wrażenie, że nie zdają sobie sprawę ile wydatków ich czeka
Dziś pół dnia spędziłam nad szukaniem dla nich dobrego lekarza na NFZ, który pracuje w szpitalu tam gdzie będzie rodzić.