reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Snapa maja nawet moi rodzice lat 55 jak zostawiamy u nich syna to wysylaja nam snapy co akurat robia a ja wysylam im w ciagu dnia co tam u nas dzieki temu sa przeszczesliwi bo kilka razy dziennie widza wnuka i co smiesznego robi.

Wysylasz zdjecie dostepne max 10 sek pozniej tak jakby znika albo filimik tez o okreslonym czasie i tez po obejrzeniu max 2 razy nie zapisuje sie nigdzie, mozna stworzyc grupe i wysylac za jednym kliknieciem do konkretnej grupy

@naturalna mama piekne !!! kocham tulipany [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja tak na massanger robie... mam grupe "rodzina" gdzie sa babcie...i codziennie relacja...co wnuki nawyprawialy :) u nas kazdy o innej porze wchodzi..bo babcie nie maja stalego dostepu do neta....ii lubia ogladac i ogladac to samo

A jakie soczki marchewkowe warto pic właśnie żeby nie miały tej chemii ?
Najlepiej by było samemu robić przecierowe / blendowac. Ale są też jednodniowe soki w sklepach, które w składzie faktycznie maja tylko marchewkę, jeśli są sokiem marchewkowym :) tylko zazwyczaj są drogie, jeśli przeliczyć to na kupno marchewek :)

Mam nadzieje ze nie odebralas tego ze nawet moi rodzice lat 1000 maja a ty nie ??!! [emoji6]
Oczywiscie ja im sciagnelam na tel i nauczylam obslugi na szczescie jest bardzo latwa wiec pojeli nie powiem ze szybko ale dali rade [emoji12]
Moja mam obsługuje whats up jestem z niej tak dumna ;-) A pamiętam jak na ekran dotykowy patrzyła zdziwiona;-)

Najlepiej by było samemu robić przecierowe / blendowac. Ale są też jednodniowe soki w sklepach, które w składzie faktycznie maja tylko marchewkę, jeśli są sokiem marchewkowym :) tylko zazwyczaj są drogie, jeśli przeliczyć to na kupno marchewek :)

Tylko one średnio smakują niestety właśnie ;(
Chyba zostało mi wcinanie surowych marchewek [emoji23]

@olka90 Absolutnie nie zarzucam Ci wścibstwa. Pisałaś przecież, że brat Cię podpytywał nawet zanim się ujawnili z ciążą. Chcę tylko podzielić się swoimi spostrzeżeniami, że i sprawy finansowe, i zdrowotne są delikatne do poruszania nawet w rodzinie. Do tego teraz w tym jest nie tylko Twój brat, ale też młoda dziewczyna, którą czekają ogromne zmiany w życiu. Źle by było, żeby z Twoich dobrych intencji i szczerej relacji z bratem wyszedł jakiś kwas. Przejmujesz się, a to zawsze kosztuje jakieś nerwy czy po prostu budzi emocje. Ty też jesteś w ciąży i też masz prawo mieć swoje obawy i dbać o swój spokój.

Kurcze,fajne takie relacje,zazdroszczę:) Ale tak jak dziewczyny piszą,usiądź z nim i przedstaw mu jaki jest tego koszt,bo może o ile nie ma problemów to nie warto pchać się w najdrozszego lekarza.
Właśnie dzisiaj to tłumaczyłam jego dziewczynie, że jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to nie warto odrazu lecieć do wybitnego specjalisty, ona jest z innego miasta i tu lekarzy nie zna. Dla tego szukałam lekarza na NFZ. Pytałam się ją czy lekarz u której była mówiła jej coś o badaniach prenatalnych, to mówi że coś mówiła ale ona nie pamięta i chyba na następnej wizycie jej powie dokładnie. Ale następna wizytę ma 12+4 więc się boję żeby później nie było zapóźno.... Pytałam czy bierze kwas foliowy to mówi że już zaczęła i że jeszcze lekarz kazała jej brać mama dha ale to jeszcze tego nie brała.. więc jej tylko powiedziałam żeby zaczęła jaknajszybciej. Doradziłam żeby poczytała sobie na necie o ciąży badaniach jakie musi zrobić.. nie chce jej matkować... bratu owszem mogę ale jej nie ;) więc czasem się gryzę w język...

reklama
Do góry