ranny.ptaszek
Fanka BB :)
Dziewczyny co z kwasem foliowym? Odstawilyscie w drugim trymestrze, czy bierzecie?
Ja biore pregn plus tam jest kwas foliowy, zamierzam brac cala ciaze i pregna dha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co z kwasem foliowym? Odstawilyscie w drugim trymestrze, czy bierzecie?
No ja właśnie biorę pregne a do tego dwie tabletki kwasu foliowego bo ginekolog mówiła, że on się i tak kiepsko wchłaniaJa biore pregn plus tam jest kwas foliowy, zamierzam brac cala ciaze i pregna dha
No ja właśnie biorę pregne a do tego dwie tabletki kwasu foliowego bo ginekolog mówiła, że on się i tak kiepsko wchłania
Na kazdej wizycie,
Czy wy tez tak macie ze w ciazy te badania sa 100000x bardziej bolesne czy tylko ja jestem taka delikatna ???
Moj gin do delikatnych nie nalezy ale w ciazy to az sie wykrecam
TakHej. Ja dziś byłam na rutynowej wizycie. Pani doktor potwierdziła, że chłopak na bank . Pierwszy raz badała mnie nie tylko aparatem usg. Maluch chyba spał nie chciał sie ruszyć, serce biło dobrze. Na wizycie myślałam że to ok, ale teraz już zaczełam sobie wkręcać czy napewno... Miała tak któraś, że podczas rutynowego usg dziecko spało i nie ruszało??
Biore caly czasDziewczyny co z kwasem foliowym? Odstawilyscie w drugim trymestrze, czy bierzecie?
No ja właśnie biorę pregne a do tego dwie tabletki kwasu foliowego bo ginekolog mówiła, że on się i tak kiepsko wchłania
Tez dostalam ta zabawkę [emoji3][emoji3][emoji173]Ja nic nie czuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dostałam ciuszki od sąsiadki i zabawkę sensoryczna od bebi program ! Zobacz załącznik 850568Zobacz załącznik 850569
Za każdym razem, sprawdza szyjkę, kształt i wielkość macicy itdDziewczyny czy ginekolog oprócz usg bada Was tez "ręka?