sandralevv93
Fanka BB :)
I tak i tak [emoji3] i tu i tu zawsze macaja jeszcze reka [emoji3]A chodzisz prywatnie czy z nfz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak i tak [emoji3] i tu i tu zawsze macaja jeszcze reka [emoji3]A chodzisz prywatnie czy z nfz ?
Tak, co miesiac patrzy i mowi szyjka ladnie trzyma[emoji5] oby tak do konca
Dziewczyny czy ginekolog oprócz usg bada Was tez "ręka?
Mój zawsze wziernikuje, ale nigdy nie maca po brzuchu, ani nie wkłada palców do pochwy. A niektórzy w tej ciąży tak właśnie rękami też mnie badali.Dziewczyny czy ginekolog oprócz usg bada Was tez "ręka?
Na kazdej wizycieDziewczyny czy ginekolog oprócz usg bada Was tez "ręka?
Ja bliziutko wloclawka mam rodzine... bede tam na majówkęUrodzil sie we Włocławku, a do babci jeździmy do Lubrańca [emoji846]
Miałam i pani doktor robiła przezpochwowe żeby je obudzić. Jak już obudziła to później pomierzyć nie mogła bo tak się kręciłoHej. Ja dziś byłam na rutynowej wizycie. Pani doktor potwierdziła, że chłopak na bank . Pierwszy raz badała mnie nie tylko aparatem usg. Maluch chyba spał nie chciał sie ruszyć, serce biło dobrze. Na wizycie myślałam że to ok, ale teraz już zaczełam sobie wkręcać czy napewno... Miała tak któraś, że podczas rutynowego usg dziecko spało i nie ruszało??