reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja już po wizycie dziewczyny. Mój ginekolog nie powiedział płci powiedział ze za wcześnie, jeszcze nie widać na jego sprzęcie [emoji23]

I w niedziele lub poniedziałek idę do szpitala na zakładanie szwu bo mam bardzo krótka szyjkę. Powiedział ze trzyma ale jej długość wymaga wdrożenia profilaktyki ..... wiec
Witaj majowko w szpitalu.... będę leżeć po zabiegu 4 dni wiec łącznie 5.....

Co to znaczy krótka?mówił ile ma?

reklama
Majówka w szpitalu to trochę kicha ale na pocieszenie i tak pogoda średnia ma być :p a czemu tak długo po zabiegu w szpitalu? To jest krótki zabieg? Mogą być jakieś plamienia po tym czy coś? Luteinę dalej bierzesz?

Ja nie brałam luteiny ;)
Takie są standardy tez mnie to zdziwiło bo jak mi ciachali szyjkę macicy to na drugi dzień szlam do Domu a tu 4 doby po mam leżeć [emoji15] ale pewnie dlatego bo ciąża itd musza się upewnić se szew trzyma

My mieliśmy 18letnia kotkę (w moim avatarze) , ale niestety musieliśmy uśpić, bo już się męczyła. Dostała padaczki... Naprawdę straszny widok :( a wszystko przez nadczynność tarczycy :(
:( współczuję, moja kicia też miała raz atak tak jakby padaczkowy, ale trafiliśmy do dobrego lekarza, który stwierdził że to moglobyc przez stres bo pies ja pogonił... Dostała leki i od tamtej pory się nie powtórzyło

Ja już po wizycie dziewczyny. Mój ginekolog nie powiedział płci powiedział ze za wcześnie, jeszcze nie widać na jego sprzęcie [emoji23]

I w niedziele lub poniedziałek idę do szpitala na zakładanie szwu bo mam bardzo krótka szyjkę. Powiedział ze trzyma ale jej długość wymaga wdrożenia profilaktyki ..... wiec
Witaj majowko w szpitalu.... będę leżeć po zabiegu 4 dni wiec łącznie 5.....
Przykro mi. Czy Twoj gin pracuje w szpitalu, w ktorym idziesz na szew? Czy mowil Ci jak tam bedzie z posiewami?

Czekam na taxi, potem napisze co u mnie.

Dziewczyny a jak wykonujecie pomiar wagi? W sensie rano? Wieczorem? Zawsze o tej samej porze? Bo mi za dnia waga skacze o 1-1.5 kg [emoji14]
ja z rana : ) też w ciągu dnia potrafi się różnić o 1-1,5kg :) ja jak od samego początku przytyłam 2kg to tak stanęłam... Były poranki na wadzę z niedowierzaniem, że chudnę. Pewnie dzidziol zaczyna więcej pobierać bo jem tak samo. Brzuch mi trochę wywaliło i biuścik :rofl2:

reklama
Do góry