reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A ja się dzisiaj nasłuchałam, że kobiety, które w ciąży biorą witaminy,
Ja biorę Mama DHA, rodzą bardzo duże dzieci, czy to prawda doświadczone Mamy ?
Koleżanka mówiła dzisiaj, że jej syn ponad 4 kg ważył. Brała codziennie witaminy i położna jej powiedziała, że to przez to.

A ja się dzisiaj nasłuchałam, że kobiety, które w ciąży biorą witaminy.
Ja biorę Mama DHA. Rodzą bardzo duże dzieci, czy to prawda doświadczone Mamy ?
Koleżanka mówiła dzisiaj, że jej syn ponad 4 kg ważył. Brała codziennie witaminy i położne jej powiedziała, że to przez to.
Brałam witaminy przy córce - femibion. Cała ciążę. Waga córki 2950
Terwaz biorę pregna plus

Przykro mi. Czy Twoj gin pracuje w szpitalu, w ktorym idziesz na szew? Czy mowil Ci jak tam bedzie z posiewami?

Czekam na taxi, potem napisze co u mnie.

Tak tak pracuje ;) posiew idę oddać jutro do laboratorium mikrobiologii i odbieram wyniki albo w sobotę wtedy w niedziele do szpitala albo w poniedziałek i wtedy od razu do szpitala (lab jest obok szpitala akurat )

A ja się dzisiaj nasłuchałam, że kobiety, które w ciąży biorą witaminy,
Ja biorę Mama DHA, rodzą bardzo duże dzieci, czy to prawda doświadczone Mamy ?
Koleżanka mówiła dzisiaj, że jej syn ponad 4 kg ważył. Brała codziennie witaminy i położna jej powiedziała, że to przez to.
Bralam mama dha i urodzilam syna 3400, 6 dni po planowanym terminie
Patrycja 25 lat, syn z 2015 teraz tez synek
A tp?

reklama
My dzisiaj znalazłyśmy piaszczysta plażę :) wiatr zimny, ale kto by się przejmował :)
IMG_20180424_171402_691.jpg

Załączniki

• IMG_20180424_171402_691.jpg
    IMG_20180424_171402_691.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 365
Do góry