Aga10_2018
Fanka BB :)
My dzisiaj znalazłyśmy piaszczysta plażę wiatr zimny, ale kto by się przejmował Zobacz załącznik 850251
Super tam macie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dzisiaj znalazłyśmy piaszczysta plażę wiatr zimny, ale kto by się przejmował Zobacz załącznik 850251
Extra. Ciekawe jak będzie na koniec jak już wszystkie dzieciaczki się pokażą.Wiecie co? Robie ta liste i tak patrze, ze wcale nie ma zadnego boom na chlopcow [emoji14] mamy poki co 8 chlopcow i 8 dziewczynek
Tp 15.10 sorry, mi ogólnie ciaza mózg zabrałaBralam mama dha i urodzilam syna 3400, 6 dni po planowanym terminieA tp?
Holandia północna, niedaleko HoornuPrzepięknie. Gdzie to
Ja tez prawie 2 tygodnie czekałam, i nie mogłam się doczekać, ale u mnie było tak gorąco że chodzilam w krótkich spodenkach albo sukienkach. Teraz pogoda zmienia się więc będą w sam razTeż je zamówiłam i prawie 2 tygodnie już czekam i doczekać się nie mogę;-(
Wiecie co? Robie ta liste i tak patrze, ze wcale nie ma zadnego boom na chlopcow [emoji14] mamy poki co 8 chlopcow i 8 dziewczynek
Podniosę statystyki - chłopiec