sandralevv93
Fanka BB :)
Moj chlopak w 15+3 132g [emoji4] a Twoja dzidzia?Kochane, ile wasze malenstwa wazyly na ostatniej wizycie i ktory to byl tydzien? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj chlopak w 15+3 132g [emoji4] a Twoja dzidzia?Kochane, ile wasze malenstwa wazyly na ostatniej wizycie i ktory to byl tydzien? [emoji4]
Ale to Tobie kazal robic posiew moczu i powtarzac, gdy wyszedl ujemny? Czy mi sie nicki plącza? To skoro gin taki chuchajacy, to dziwne, gdyby przeoczyl patologiczna wydzieline. Takze spokojnie!
My rosniemy na dzialce. Od paru dni Franek zaczal sie rozpychac i ciazy juz sie nie da ukryc
Może zle pobrany materiał do badania...Dobry wątek to ja pisałam o tych posiewach i leukocytach w moczu ...
Tak kazał potworzyc badanie moczu osadu dokładnie i posiew moczu ... Może coś źle obliczyli...
Może zle pobrany materiał do badania...
Kochane, ile wasze malenstwa wazyly na ostatniej wizycie i ktory to byl tydzien? [emoji4]
Mój chłopak 138g w 16.tc 3d
No może i może, ale to raczej można się spodziewać takich akcji w 3 trymestrze i to w drugiej połowie...nie słyszałam by kobieta urodziła ze stresu w drugim trymestrze.Wkurzenie się na męża może i nie spowoduje przedwczesnego porodu. Ale stres jak najbardziej może.
Stres nie tylko długi ale nawet taki krótki, silny jak najbardziej może być przyczyną przedwczesnego porodu.