Igorowelove
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz widze, ze ktoras wrzucila [emoji28]
Yup! Normalka w ciazyDziewczyny głupie pytanie czy wy tez macie wrażenie ze macie mokro/wilgotno w majtkach ? Ja ciagle chodzę do toalety sprawdzać wkładkę bo mam uczucie mega wilgotności
Ja zapraszam w Pieniny. Jaworki są idealna baza wypadową. Wszystkie szlaki z brzuchem można przejść jeśli nie ma przeciwwskazań od lekarza.Aspekt - biorę aspirynę od 12t0d, bo wtedy właśnie miałam usg genetyczne i wyniki pappy i takie dostałam zalecenie. Nawet potem czytałam o tej profilaktyce kwasem acetylosalicylowym u mamy ginekolog i się upewniłam, że to nie jest jakieś zalecenie z kosmosu
Pysia1986 - rzeczywiście 1:200 to może się wydawać dużo, ale z drugiej strony to nadal tylko 0,5% szansy na ZD... Dobrze, że zrobiłaś nifty, lada dzień będziesz spokojniejsza Kiedy mniej więcej masz mieć wyniki?
Ja właśnie wróciłam ze spacerku po lesie Ogólnie jestem wielką fanką gór, no ale chyba w tym roku sobie nie połazimy... Baaaardzo zazdroszczę dziewczynom, które mieszkają nieopodal gór, to moje marzenie W zeszłym roku przeszliśmy spory odcinek Orlej Perci, w te wakacje mieliśmy przejść pozostały fragment, ale to raczej odpada
Dziewczyny nie pamiętam czy był podobny temat, ale proszę poradzcie coś.
Cały dzień boli mnie żołądek, pewnie coś z restauacyjnego jedzenia nie podeszło mi
Proszę pomóżcie, pije herbatki polecane w internecie ale to nic nie daje
O widzisz siemię lniane...idę gotować, dzięki. Nie wiem czy to przyczyna rozciagajacych się więzadeł macicy bo z poprzedniej ciąży nie pamiętam boli żołądka z tym związanych. Natomiast teraz mam taki stan jak po wypiciu zbyt dużej ilości alkoholu i to dziwne uczucie w żołądkuTen ból może być przyczyną też rozciągających się więzadeł macicy i trzeba to jakoś przetrwać. Może Mamy mają jakoś sposoby na to ?
Masz może w domu siemie lniane.. powinno przynieść ulgę.