Mnie udalo sie zakupic wyprawke bez bubli ani rzeczy ktorych nie uzylismy ale fakt ze koszrowalo mnie to setki h na forach blogach i youtube [emoji12]
Laktator sterylizator i podgrzewacz butelki i smoczki itp kupilismy pozniej jak okazalo sie ze jest taka potrzeba.
Polecam butelki medeli i smoczki Calma ( wymagajace dla dziecka apropo ssania zeby nie oddechcialo sie cycka i u nas sie sprawdzily bo te aventy itp ktore niby nie zaburzaja odruchu ssania to kpina)
Ubranka to teraz kupilabym same pajace zadnych body pol spiochow itp na pozniej ok ale na pierwszy mies czy 2 ja uwielbialam pajace bo najwygodniej i wydaje mi sie ze dziecki tez.
Z zabawek 2 ksiazeczki kontrastowe plyte mozarta na poczatek wiecej nic dziecku nie trzeba [emoji6]
Bujak babybjorn ( moj hit!!!) mate edukacyjna ( skip hop explore and more) kupilam wczesniej bo polowalam na rabaty ale to przydaje sie pozniej.
Kocyki i poduszki la milou maja naprawde swietna jakosc kupilam jeden ocieplsny jeden nie i poduszke antuwstrzasowa wzielam wiekszy rozmiar i korzystamy do dzis, a jak zobaczylam ostatnio nowe wzoru la milou to odlecialam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To u mnie zupełnie się pajacyki nie sprawdziły, a hitem były właśnie body i półśpiochy Nawet w gościach gdzieś przebrać to bez zbędnego rozwijania i rozpinania. Co mogę z czystym sumieniem polecic to bawełne z nexta, wysyłają do Polski, a ubranka można prać w najwyzszych temperaturach.
Nie polecam na pewno hustawki elektrycznej brightstars, dostaliśmy w prezencie zaraz się rozleciała. Wielka jakaś srednio stabilnie wyglądała. A co jest takiego ekstra w babybjornie ? Patrzyłam niedawno na niego, ale w tej cenie to już chyba 4moms bym wolała, ale nie uzytkowałam ani tego, ani tego.
Lamillou, tak mysle ze ponownie starce tam kilka wypłat Natomiast pojęcie 'smierci lozeczkowej' odstraszało mnie od duzej ilosci zbędnych gadżetów w łóżeczku.
Polecę też szumiącego misia, bo poprzednim razem zajechałam dwie suszarki, zanim ktoś to wymyślił