reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

W ogóle na allegro znalazłam test ciążowy który wykrywa ciążę od stężenia 5. Przyznam się że jestem w szoku, myślałam że są tylko od wartości 10.

Jeszcze kiedyś robiłam test ciążowy z krwi, i okej pokazał ciążę wcześniej niż test z sikania ale ta igła do nakłucia palca nie da się wkłuć, a potem zostaje siniak i nie da się palcem ruszać (ta igła jest za gruba poprostu)

reklama
W ogóle na allegro znalazłam test ciążowy który wykrywa ciążę od stężenia 5. Przyznam się że jestem w szoku, myślałam że są tylko od wartości 10.

Jeszcze kiedyś robiłam test ciążowy z krwi, i okej pokazał ciążę wcześniej niż test z sikania ale ta igła do nakłucia palca nie da się wkłuć, a potem zostaje siniak i nie da się palcem ruszać (ta igła jest za gruba poprostu)
a to ciekawe 🤨

Violki są spoko, tylko ja je dla pewności rozbierałam (to okienko jest jakieś dziwne). Generalnie drogie są jak przekalkuluję je sobie względem premonów 😹

reklama
Powiedzcie mi czy po histeroskopii można się starać ? Mam zapalone na 7 DC jak dobrze wszystko pójdzie i okres przyjdzie na czas i nie wiem teraz czy brać lamette 3-7 DC czy odpuścić bo nie będziemy mogli się starać ?
ja w cyklu po histeroskopii zaszłam w jedną, jedyną "ciąże" w życiu. A różnie lekarze mówią. Mi moja powiedziała, ze mogę, a inny lekarz, że to nie ma sensu, bo endo jest "poharatane"

Do góry