anyżowa
Fanka BB :)
Daj znać w piątek2 dnia do mnie dzwonili że 6 z 11 się zaplodnilo poprawnie. Będą teraz dzwonić w piątek po zakończeniu hodowli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać w piątek2 dnia do mnie dzwonili że 6 z 11 się zaplodnilo poprawnie. Będą teraz dzwonić w piątek po zakończeniu hodowli.
u mnie narazie brak objawów czegokolwiek ani w jedną ani w drugą przez kilka dni kuły mnie jajniki ,raz jeden raz drugi teraz nic , także zobaczymy niby nadzieja jest ale jakoś mocno się nie nastawiamnieeeee!
Kusiło mnie ale się powstrzymałam rano, w nocy bolał mnie też brzuch i nawet mnie to wybudziło, ewidentnie kręci na okres… potem jak myłam zęby to mnie zaczęło szarpać ale bez wymiotowania - to jeden z objawów u mnie ciążowych ( mam 3 za sobą i w każdej jako pierwsze przy myciu zębów było to szarpanie) ALE nakręcałabym się na ciążę teraz gdyby nie fakt, że u córki w żłobku jest rotawirus i podejrzewam, że moje objawy są z nim związane bo Mała zaczęła mniej luźne kupki… także może z testem do weekendu wytrzymam
Ale nie wiem, nie obiecuję
ja tak miałam w poprzednim cyklu, w tym cyklu zaszłam w ciążę a piersi do dziś mnie nie boląOd kilku cykli, jakieś 3 dni po owu - doskwierają mi piersi- nigdy tak wcześnie nie były tkliwe , pękate- ew na 2-3 dni przed okresem- wiem,że to może dziecinne pytanie ale czy któraś z Was też tak miała? Czy to o czymś może świadczyć?
Taki dziwny objaw okresowy tak wcześnie?
Tylko mnie nie zjedzcie za to
Pamiętam jak złapało mnie to pierwszy raz to się nakręciłam na testowanie a tu biel wizira
Mnie czasem bolą tydzień przed okresem czasem pare dni przed a ostatnio to już od samej owulacji ..Od kilku cykli, jakieś 3 dni po owu - doskwierają mi piersi- nigdy tak wcześnie nie były tkliwe , pękate- ew na 2-3 dni przed okresem- wiem,że to może dziecinne pytanie ale czy któraś z Was też tak miała? Czy to o czymś może świadczyć?
Taki dziwny objaw okresowy tak wcześnie?
Tylko mnie nie zjedzcie za to
Pamiętam jak złapało mnie to pierwszy raz to się nakręciłam na testowanie a tu biel wizira
To bardzo dobry wynik ️️ za zarodkiJestem po rozmowie z lekarzem. Pobrano 16 oocytów z czego dojrzałych było 14 i one zostaną zapłodnione metodą ICSI. Do prawego jajnika był utrudniony dostęp, jest za macicą i zostało tam 4 mniejsze pęcherzyki. Dostałam Duphaston 2x10 mg za 9 dni jadę na kontrolę. Pierwszy telefon od embriolog będzie w piątek w 2 dobie, potem w 5 już z wynikiem końcowym. Transfer odroczony, wypadnie w połowie listopada.
chciałabym bardzo aby tak było ale sama aż się sobie dziwię, że się nie nakręcam na to serio myślę, że mnie od córki dopadłono to może jednak to nie wirus a objaw ciążowy skoro za każdym razem tak miałaś mówisz że się powstrzymujesz ? U mnie mąż nie daje żyć i codziennie pyta czy sikamy dzisiaj się złamałam i zrobiłam ale oczywiście biel , wiem że to zdecydowanie za wcześnie więc narazie jeszcze mam nadzieję , w piątek myślę że jak ma coś być to będzie jak nie to nie ... Chociaż jutro chce iść na badania które zleciła mi edykrynolog i przechodzi mi przez myśl żeby zrobić betę , chociaż nie wiem to będzie między 9-11 dni po owulacji , pewnie się skusze i zrobię haha