reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Pytanie z ciekawości - wiem, że plamienie implantacyjne czasem jest, czasem nie, a jak u was ze spadkiem temperatury, który może niby wskazywać na implantację? Ktoś zauważył to kiedyś u siebie i miał potem pozytywny test?

reklama
U mnie dziś mało wesoło. Po radości związanej z pozytywnym testem z samego rana złapała mnie rwa kulszowa w plecach tak silna, że nie mogłam się podnieść z podłogi. Dzwoniłam do lekarza, i mogę brać tylko paracetamol (ale nie chcę na tak początkowym etapie ciąży) i ciepłe okłady. Ktoś wie może kiedy to puści? :( mam nadzieję, że nie będzie miało wpływu na ciążę...

Ja polecam testy i owulacyjne i ciążowe z easy@home wychodzą spoko cenowo i mi się fajnie sprawdziły jak staraliśmy się o pierwsze dziecko teraz też zamówię plus aplikacja pre mom :)
Też polecam. Ja od stycznia monitoruję cykl przy pomocy testów easy@home i aplikacji premom, która odczytuje wyniki.

U mnie dziś mało wesoło. Po radości związanej z pozytywnym testem z samego rana złapała mnie rwa kulszowa w plecach tak silna, że nie mogłam się podnieść z podłogi. Dzwoniłam do lekarza, i mogę brać tylko paracetamol (ale nie chcę na tak początkowym etapie ciąży) i ciepłe okłady. Ktoś wie może kiedy to puści? :( mam nadzieję, że nie będzie miało wpływu na ciążę...
Na pewno wszystko będzie dobrze, spróbuj ciepłymi kompresami się obłożyć

reklama
My przy rwie stosujemy m.in krio terapię ponieważ może to wynikać ze stanu zapalnego jeśli faktycznie to rwa. Nie będzie to miało wpływu na ciążę. Może spróbuj pozycji ulozeniowych które odciąża ten odcinek. Np pozycja embrionalna lub leżenie na plecach z nogami zgiętymi w stawach kolanowych i biodrowych położonych wyżej

Do góry