xyza
Aktywna w BB
Gratulacje!!!Jest ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!Jest ciąża
chyba sie nie da, a brak pracy na pewno nie pomaga Ci. Ja ostatnio zastanawiałam się, czy nie zapisać się jeszcze na włoski (oprócz hiszpańskiego) by mieć zajęte 4 wieczory w tygodniu, ale stwierdziłam, że to przesada obecnie staram się skupić na lepszym zrozumieniu mojej choroby (hashimoto) i wprowadzeniu jej w remisję oraz ogólnie poprawę stanu zdrowia (suplementacja, lepsze odżywianie). To trochę zajmuje głowęDziewczyny, pomóżcie mi. Co zrobic, żeby obsesyjnie przestać myśleć o ciąży? Nie pracuje, nie mam nieczego aby zająć swoją głowę. Już mi się nawet śniło zapłodnienie na usg
Cały tt, ig mam zawalone w tematach noworodkowych. Nawet zaczęłam przeglądać działy i wózki dla noworodka mimo, że (chyba testowanie 10.10) nawet w ciąży nie jestem. Już mnie to męczy...
Które testy ?Ja też wpadłam w wir myślenia, a dopiero co okres mi się kończy zamówiłam 5 testów na ten miesiąc i będę obsesyjnie pewnie testować od 6 dnia po owu które testy?
Polecam ci pójście na masaż relaksacyjny albo masaż misami tybetańskimi lub kąpiel w gongach. Fajnie odpręży, odblokuje i zrelaksujeDziewczyny, pomóżcie mi. Co zrobic, żeby obsesyjnie przestać myśleć o ciąży? Nie pracuje, nie mam nieczego aby zająć swoją głowę. Już mi się nawet śniło zapłodnienie na usg
Cały tt, ig mam zawalone w tematach noworodkowych. Nawet zaczęłam przeglądać działy i wózki dla noworodka mimo, że (chyba testowanie 10.10) nawet w ciąży nie jestem. Już mnie to męczy...
GratulacjeJest ciąża
Myślałam o tym ale u mnie nawet nie ma takiego miejsca.. Pozatym to rozwiązanie tylko na chwilęPolecam ci pójście na masaż relaksacyjny albo masaż misami tybetańskimi lub kąpiel w gongach. Fajnie odpręży, odblokuje i zrelaksuje
Ja chodzę na gongi i misy do takiej babeczki która potrafi mnie odblokować i nie tylko fizycznie ale też duchowo. Oczyszczam swoją aurę i pracuje z blokadami do tego chodzę na ustawienia helingerowskie. Może poszukać też jakiegoś terapeutyMyślałam o tym ale u mnie nawet nie ma takiego miejsca.. Pozatym to rozwiązanie tylko na chwilę
Przykro mi nie pamiętam, robiliście już jakieś badania ?Hej dziewczyny u mnie jutro termin @ ale zaaresztowałam i biało. Zaczynam 8 msc starań i czekam na @