reklama
Patka2207
Fanka BB :)
u mnie dziś rano lekki mróz -1 kaloryfery od soboty codziennie grzeją nie nawidzę zimna. Ogólnie to mam chyba problemy z krążeniem bo wiecznie zimne dłonie i stopyJak dziewczyny się czujecie w tej jesiennej aurze? U nas już baaardzo jesiennie, wczoraj kaloryfery nawet włączyłam bo tyłek mi zmarzł
Edid. Ale słoneczko piękne cały dzień
Ostatnia edycja:
Anne1991
Tak samo. U mnie pada i wiejeJak dziewczyny się czujecie w tej jesiennej aurze? U nas już baaardzo jesiennie, wczoraj kaloryfery nawet włączyłam bo tyłek mi zmarzł
Myszko
Myślałam o Tobie ostatnio. Będę mocno trzymać kciuki. Sorry dziewczyny, ja już tylko podglądam, ale mocno kibicuję staraczkomCześć Dziewczyny.
Z racji tego, że w końcu pojawiły się u mnie jakieś realne szanse na ciążę, poczułam (marny, bo marny, no ale...) przypływ mocy, więc wracam na kreski. Z częścią z Was się znam, z częścią nie, więc może przybliżę swój przypadek. Ponad 2,5 roku starań, w tym czasie żadnej ciąży. Hashimoto, IO, jeden niedrożny jajowód, początkowo słabsza ruchliwość plemników, w późniejszych badaniach już lepsza, KIR AA. Histerolaparoskopia w trakcie której podjęto próbę udrożnienia jajowodu, ale w dalszym ciągu jest on uznawany za niesprawny. Biopsja czysta, komórki NK w normie. Po laparoskopii, która była ponad pół roku temu owulacja po drożnej stronie tylko raz. Do tego od tamtej pory prawie co miesiąc torbiele krwotoczne. Stymulacja Lamettą i NAC przez bodajże 4 miesiące, zawsze owu po niedrożnej stronie. W tym cyklu stymulacja Lamettą, NAC i Mensinormem - wreszcie udało się ruszyć prawy jajnik, w ruch poszedł Ovitrelle i można było włączyć Accofil. Tym razem znów torbiel krwotoczna, więc biorę też Duphaston. W usg dość dziwny obraz, bo jedno ładne ciałko żółte, drugie krwotoczne, ale jakby zlewające się w dwa ciałka. W monitoringu były dwa pęcherzyki nachodzące na siebie, po owulacji wyglądało jakby mogło być ich ostatecznie 3. W każdym razie betę robię 3.10. i na ten dzień proszę o zapisanie, choć w ostatnich 4 dniach robiłam testy, z dnia na dzień coraz mniej zauważalne cienie, więc Ovi się wypłukuje (za pierwszym razem w testach widoczny był do dnia miesiączki, mimo negatywnej bety). Testy mi się skończyły, więc może coś dziś kupię, ale chyba sobie daruję i poczekam na czwartek. Powodzenia wszystkim uczestniczkom wątku, także tym grzejącym ławkę.
penguinlicious
U mnie właśnie dzisiaj zaczęli grzaćJak dziewczyny się czujecie w tej jesiennej aurze? U nas już baaardzo jesiennie, wczoraj kaloryfery nawet włączyłam bo tyłek mi zmarzł
Ale dzisiaj wyjątkowo byłam w biurze (zazwyczaj pracuję zdalnie), potem musiałam trochę polatać z miejsca w miejsce załatwić parę spraw i odkąd wróciłam, to czuję że mnie uszy bolą od tego zimna Mam nadzieję, że minie i nie zamieni się w coś gorszego. Macie jakieś sposoby na tego typu ból?
Patka2207
Jedynie co przychodzi mi do głowy to apteka i fonix na ból ucha Ja osobiście nie jestem fanką czapek ale w mrozy lubię opaskę na uszy założyćU mnie właśnie dzisiaj zaczęli grzać
Ale dzisiaj wyjątkowo byłam w biurze (zazwyczaj pracuję zdalnie), potem musiałam trochę polatać z miejsca w miejsce załatwić parę spraw i odkąd wróciłam, to czuję że mnie uszy bolą od tego zimna Mam nadzieję, że minie i nie zamieni się w coś gorszego. Macie jakieś sposoby na tego typu ból?
AnitaaP.
@Patka2207 możesz mnie wpisać na testowanie 18.10 .. choć pewnie okres znowu przyjdzie przed czasem i nie będzie potrzeby testować.
Patka2207
zapisane@Patka2207 możesz mnie wpisać na testowanie 18.10 .. choć pewnie okres znowu przyjdzie przed czasem i nie będzie potrzeby testować.
Sunflowerxxx
@Patka2207 ja poproszę na ławeczkę. U mnie stymulacja rozpoczęta, także nie ma jak testować w tym miesiącu.
reklama
Olkaa93
@Patka2207 ja mam to samo ze stopami i dłońmi, ogólnie jestem strasznym zmarzlakiem ale do tego stopnia że w zeszłym roku poszłam do lekarza rodzinnego że chyba coś ze mną nie tak, wszyscy cienka bluzka a ja dwie warstwy i marzne... Zlecil mi jakaś morfologię ale wszystko było ok.
@penguinlicious ja też dziś straszenie zmarzłam siedząc w biurze. W domu od razu wskoczyłam w dres z misiem w środku. Co do ucha to może ibuprom przeciwzapalny?
Ja obstawiam że wczoraj albo dziś miałam owulację, chcieliśmy z mężem poprawić ❤ ale taka jakaś rozdrażniona dziś jestem i nabuzowana że nie wiem jak to się skończy
@penguinlicious ja też dziś straszenie zmarzłam siedząc w biurze. W domu od razu wskoczyłam w dres z misiem w środku. Co do ucha to może ibuprom przeciwzapalny?
Ja obstawiam że wczoraj albo dziś miałam owulację, chcieliśmy z mężem poprawić ❤ ale taka jakaś rozdrażniona dziś jestem i nabuzowana że nie wiem jak to się skończy