reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

@Patka2207 ja mam to samo ze stopami i dłońmi, ogólnie jestem strasznym zmarzlakiem ale do tego stopnia że w zeszłym roku poszłam do lekarza rodzinnego że chyba coś ze mną nie tak, wszyscy cienka bluzka a ja dwie warstwy i marzne... Zlecil mi jakaś morfologię ale wszystko było ok.
@penguinlicious ja też dziś straszenie zmarzłam siedząc w biurze. W domu od razu wskoczyłam w dres z misiem w środku. Co do ucha to może ibuprom przeciwzapalny?

Ja obstawiam że wczoraj albo dziś miałam owulację, chcieliśmy z mężem poprawić ❤ ale taka jakaś rozdrażniona dziś jestem i nabuzowana że nie wiem jak to się skończy 😅
O tak uwielbiam to, bo u mnie to samo. A najlepszy tekst „taka Pani uroda” mnie to męczy bo kogo nie dotknę to mówią mi żywy trup i wiecznie ręce siwe 🥶

reklama
U nas mąż dzisiaj również rozpalił w kominku po moim wczorajszym zrzędzeniu, że jest w domu zimno 😅 Wczoraj mieliśmy niezły przymrozek z rana 🫣 a dni teraz dłużą się niemiłosiernie z powodu oczekiwań…

Dziewczyny na pewno posiadacie większą wiedzę niż ja więc może zerknęłybyście na wyniki mojego męża? Według mnie są dobre, potrzebuje wsparcia i dobrego słowa 😄

Wyniki przed i po prepartyce:
PRZED:
Objętość [ml]:6,2
koncentracja: 61,63
Plemniki ruchliwe: 59,94
Ruchliwość postępowa : 35,72

PO:
Koncentracja: 9,64
Ruchliwe: 96,29
Ruchliwość postępowa: 76,85

Dziewczyny na pewno posiadacie większą wiedzę niż ja więc może zerknęłybyście na wyniki mojego męża? Według mnie są dobre, potrzebuje wsparcia i dobrego słowa 😄

Wyniki przed i po prepartyce:
PRZED:
Objętość [ml]:6,2
koncentracja: 61,63
Plemniki ruchliwe: 59,94
Ruchliwość postępowa : 35,72

PO:
Koncentracja: 9,64
Ruchliwe: 96,29
Ruchliwość postępowa: 76,85
Generalnie jest ok 🙂 Ruchliwość mogłaby być lepsza 🙂

Tak wiele razy się zawiodłam, że jakoś nie jestem sobie w stanie przetłumaczyć, że kiedyś się w końcu uda..

Szkoda, że nie są takie jak po preparatyce 😅 Mój mąż pracuje na zmiany, również w nocy, nie wysypia się dokładnie więc myślę, że to również może mieć wpływ na jego wyniki..

Hejka! Jestem nowa na forum, po 7 latach bycia przez mojego syna jedynakiem poczułam, że pora na rodzeństwo 😅

Wcześniej raz na jakiś czas testowałam się testami na owu ale nic z tego. 25.09 mieliśmy rocznicę ślubu i z testów wynika, że była owu więc proszę mnie wpisać na testowanie 10.10. Trzymam ✊✊✊️ za wszystkich. ❤️

Załączniki

• 20240929_192411.jpg
    20240929_192411.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 88
Dziewczyny, pomóżcie mi. Co zrobic, żeby obsesyjnie przestać myśleć o ciąży? Nie pracuje, nie mam nieczego aby zająć swoją głowę. Już mi się nawet śniło zapłodnienie na usg 🙈
Cały tt, ig mam zawalone w tematach noworodkowych. Nawet zaczęłam przeglądać działy i wózki dla noworodka mimo, że (chyba testowanie 10.10) nawet w ciąży nie jestem. Już mnie to męczy...

reklama
Do góry