reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

@Patka2207 ja mam to samo ze stopami i dłońmi, ogólnie jestem strasznym zmarzlakiem ale do tego stopnia że w zeszłym roku poszłam do lekarza rodzinnego że chyba coś ze mną nie tak, wszyscy cienka bluzka a ja dwie warstwy i marzne... Zlecil mi jakaś morfologię ale wszystko było ok.
@penguinlicious ja też dziś straszenie zmarzłam siedząc w biurze. W domu od razu wskoczyłam w dres z misiem w środku. Co do ucha to może ibuprom przeciwzapalny?

Ja obstawiam że wczoraj albo dziś miałam owulację, chcieliśmy z mężem poprawić ❤ ale taka jakaś rozdrażniona dziś jestem i nabuzowana że nie wiem jak to się skończy 😅
O tak uwielbiam to, bo u mnie to samo. A najlepszy tekst „taka Pani uroda” mnie to męczy bo kogo nie dotknę to mówią mi żywy trup i wiecznie ręce siwe 🥶

reklama
U nas mąż dzisiaj również rozpalił w kominku po moim wczorajszym zrzędzeniu, że jest w domu zimno 😅 Wczoraj mieliśmy niezły przymrozek z rana 🫣 a dni teraz dłużą się niemiłosiernie z powodu oczekiwań…

Dziewczyny na pewno posiadacie większą wiedzę niż ja więc może zerknęłybyście na wyniki mojego męża? Według mnie są dobre, potrzebuje wsparcia i dobrego słowa 😄

Wyniki przed i po prepartyce:
PRZED:
Objętość [ml]:6,2
koncentracja: 61,63
Plemniki ruchliwe: 59,94
Ruchliwość postępowa : 35,72

PO:
Koncentracja: 9,64
Ruchliwe: 96,29
Ruchliwość postępowa: 76,85

Dziewczyny na pewno posiadacie większą wiedzę niż ja więc może zerknęłybyście na wyniki mojego męża? Według mnie są dobre, potrzebuje wsparcia i dobrego słowa 😄

Wyniki przed i po prepartyce:
PRZED:
Objętość [ml]:6,2
koncentracja: 61,63
Plemniki ruchliwe: 59,94
Ruchliwość postępowa : 35,72

PO:
Koncentracja: 9,64
Ruchliwe: 96,29
Ruchliwość postępowa: 76,85
Generalnie jest ok 🙂 Ruchliwość mogłaby być lepsza 🙂

Tak wiele razy się zawiodłam, że jakoś nie jestem sobie w stanie przetłumaczyć, że kiedyś się w końcu uda..

Szkoda, że nie są takie jak po preparatyce 😅 Mój mąż pracuje na zmiany, również w nocy, nie wysypia się dokładnie więc myślę, że to również może mieć wpływ na jego wyniki..

Hejka! Jestem nowa na forum, po 7 latach bycia przez mojego syna jedynakiem poczułam, że pora na rodzeństwo 😅

Wcześniej raz na jakiś czas testowałam się testami na owu ale nic z tego. 25.09 mieliśmy rocznicę ślubu i z testów wynika, że była owu więc proszę mnie wpisać na testowanie 10.10. Trzymam ✊✊✊️ za wszystkich. ❤️

Załączniki

• 20240929_192411.jpg
    20240929_192411.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 81
Dziewczyny, pomóżcie mi. Co zrobic, żeby obsesyjnie przestać myśleć o ciąży? Nie pracuje, nie mam nieczego aby zająć swoją głowę. Już mi się nawet śniło zapłodnienie na usg 🙈
Cały tt, ig mam zawalone w tematach noworodkowych. Nawet zaczęłam przeglądać działy i wózki dla noworodka mimo, że (chyba testowanie 10.10) nawet w ciąży nie jestem. Już mnie to męczy...

reklama
Do góry