Anne1991
Fanka BB :)
Tak, na kreskach jestem pierwszy razpierwszy raz na kreskach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, na kreskach jestem pierwszy razpierwszy raz na kreskach ?
To opowiedz coś o sobie i staraniachTak, na kreskach jestem pierwszy raz
Mam 33 lata i jedno dziecko na pokładzie Nadal karmię piersią i planuję karmić jeszcze około pół roku. Starania o rodzeństwo dopiero zaczynamy od stycznia śledzę cykl przy pomocy testów owulacyjnych.To opowiedz coś o sobie i staraniach
Edid na 17 październikJa poproszę na17 września lecz może to się zmienić bo po badaniach wyszło że progesteron kiepski 7 dni po owulacji.
Staramy się 10 miesiecy z badań mamy zrobione
Badanie nasienia wyszło spoko wiec nie czynnik męski tu odpada ,mąż ma cały panel tarczycowy zrobiony i ok
Ja biorę euthyrox 50 bo tsh za wysokie i podejrzewają hadimoto
Ja mam zbadane
Cytologi płynna plys hpv
Morfologia
Tarczyca
Progesteron
Ploraktyna
.
Cykle mam krotkie tzn owulacja w 16 dni cyklu potwierdzone monitoringiem
Plus słaby progesteron I 9 dni po owulacji okres jak w zegarku..
8 wizyta i ginekologa będę w dzień owulacji prawdopodobnie więc zobaczymy jakie leczenie wdroży
super to czekamy na rodzeństwoMam 33 lata i jedno dziecko na pokładzie Nadal karmię piersią i planuję karmić jeszcze około pół roku. Starania o rodzeństwo dopiero zaczynamy od stycznia śledzę cykl przy pomocy testów owulacyjnych.
Glukoza zrobiona ale o te poproszę już ginekologa. A i AMh mam zrobioneEdid na 17 październik
Ja z takich podstawowych badań mam zrobić jeszcze
Insulinę
Glukozę
Testosteron
LH
FSH
A i warto jeszcze sprawdzić proga
Ja w maju miałam super 16 a w zeszłym miesiącu tylko 8,40. Więc to na pewno będziemy sprawdzać jeszcze