reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Dzień dobry,

zwracam się z prośbą do Pań w wieku 15-49 lat o wypełnienie ankiety dotyczącej oceny wiedzy kobiet na temat diagnostyki i leczenia niepłodności kobiecej. Uzyskane wyniki posłużą do napisania pracy magisterskiej.

Z góry serdecznie dziękuję.

forms.gle/jm3hoa1Uk1AFrkf87

reklama
Dzień dobry,

zwracam się z prośbą do Pań w wieku 15-49 lat o wypełnienie ankiety dotyczącej oceny wiedzy kobiet na temat diagnostyki i leczenia niepłodności kobiecej. Uzyskane wyniki posłużą do napisania pracy magisterskiej.

Z góry serdecznie dziękuję.

forms.gle/jm3hoa1Uk1AFrkf87
Nie wiem, czy wyniki uzyskane na tym forum dadzą wiarygodny wynik 🫣 Tutaj zdecydowana większość nie tylko wie o procedurach, o które będą w ankiecie pytane, ale i ma je za sobą. Więc ta "ocena wiedzy" wypadnie pewnie nad wyraz dobrze 👩‍🏫 I np. co do ilości zapładnianych jajeczek podczas IVF - to też nie jest tak, że ta liczba wynosi zawsze i bezwzględnie tyle... ;-)

(Przepraszam za wtargnięcie, już mnie nie ma!;-)

Nie wiem, czy wyniki uzyskane na tym forum dadzą wiarygodny wynik 🫣 Tutaj zdecydowana większość nie tylko wie o procedurach, o które będą w ankiecie pytane, ale i ma je za sobą. Więc ta "ocena wiedzy" wypadnie pewnie nad wyraz dobrze 👩‍🏫 I np. co do ilości zapładnianych jajeczek podczas IVF - to też nie jest tak, że ta liczba wynosi zawsze i bezwzględnie tyle... ;-)

(Przepraszam za wtargnięcie, już mnie nie ma!;-)
zobaczyłam, że dodałaś posta na kreskach i aż mi serce mocniej zabiło 😅

Hej to chyba i ja dołączę, a właściwie wrócę po 3 latach. Coś o mnie: mam synka z 2022 roku, staraliśmy się o niego kilka miesięcy, od początku na przeróżnych lekach i suplementach bez tego zakładam, że trwało by to dużo dłużej. Teraz postanowiliśmy, że zaczynamy starać się o drugie. 😁 Poproszę o wpisanie na „ławkę rezerwowych” i o polecenie, jeśli któraś z Was kojarzy, jakiegoś dobrego ginekologa, który dobrze ogarnia też kwestię endokrynologiczne w Katowicach, bo przeprowadziliśmy się tu i nie mam pojęcia do kogo się zapisać 🙈

Hej to chyba i ja dołączę, a właściwie wrócę po 3 latach. Coś o mnie: mam synka z 2022 roku, staraliśmy się o niego kilka miesięcy, od początku na przeróżnych lekach i suplementach bez tego zakładam, że trwało by to dużo dłużej. Teraz postanowiliśmy, że zaczynamy starać się o drugie. 😁 Poproszę o wpisanie na „ławkę rezerwowych” i o polecenie, jeśli któraś z Was kojarzy, jakiegoś dobrego ginekologa, który dobrze ogarnia też kwestię endokrynologiczne w Katowicach, bo przeprowadziliśmy się tu i nie mam pojęcia do kogo się zapisać 🙈
Hej 😊 skoro się staracie nie chcesz zapisać się na testowanie ?
No to trzymamy 🤞 za rodzeństwo

reklama
rozumiem, a kiedy masz wizytę ? Czy jeszcze się nie umawiałaś?
jutro muszę podzwonić i się umówić, mój problem polega na tym, że moja lekarka jest w Warszawie, a trochę mi tak nie po drodze, więc muszę znaleźć jakiegoś lekarza tu 🙄 Póki co znalazłam jakiegoś Olafa Linderta i chyba spróbuję tam

Do góry