reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Czekam póki co na nowy cykl, a ze ja raczej mam cykle bezowulacyjne to nawet nie wiem kiedy to będzie i dopóki nie pójdę do lekarza i nie wypisze leków raczej i tak nic z tego 🙈
a czy ty przypadkiem nie zakończyłaś niedawno antykoncepcji?
Owulacje po antykoncepcji mogą wrócić nawet po pół roku.

reklama
jutro muszę podzwonić i się umówić, mój problem polega na tym, że moja lekarka jest w Warszawie, a trochę mi tak nie po drodze, więc muszę znaleźć jakiegoś lekarza tu 🙄 Póki co znalazłam jakiegoś Olafa Linderta i chyba spróbuję tam
Nie znam się na lekarzach z tamtych terenów, może któraś podpowie. Jeśli będziesz coś widzieć to daj znać, bo wszystko jest możliwe 💪

a czy ty przypadkiem nie zakończyłaś niedawno antykoncepcji?
Owulacje po antykoncepcji mogą wrócić nawet po pół roku.
3 miesiące temu zakończyłam, a właściwie wyszarpywany implant mialam, moja lekarka mi wtedy powiedziała, że jak będziemy chcieli drugie to muszę przyjść, bo u mnie tak samo z siebie to raczej nic nie będzie, a jak jest i jak będzie nie wiem 🤷‍♀️

Hej to chyba i ja dołączę, a właściwie wrócę po 3 latach. Coś o mnie: mam synka z 2022 roku, staraliśmy się o niego kilka miesięcy, od początku na przeróżnych lekach i suplementach bez tego zakładam, że trwało by to dużo dłużej. Teraz postanowiliśmy, że zaczynamy starać się o drugie. 😁 Poproszę o wpisanie na „ławkę rezerwowych” i o polecenie, jeśli któraś z Was kojarzy, jakiegoś dobrego ginekologa, który dobrze ogarnia też kwestię endokrynologiczne w Katowicach, bo przeprowadziliśmy się tu i nie mam pojęcia do kogo się zapisać 🙈
Dr Artur Chełmicki, wiem że przyjmuje w Katowicach, ja co prawda chodziłam do niego w UK , mogę polecić, ponieważ przeprowadzał u mnie stymulacje z monitoringami, wszystko rzetelnie , konkretnie i na spokojnie wszystko tłumaczył, dokładnie patrzył na wyniki badań i analizował i zapisywał leki bez problemu tam gdzie widział że są konieczne, robił mi drożność jajowodów, którą dobrze wspominam. Oprócz tego specjalizuje się w histeroskopii, uważam, że ogarnięty lekarz, poza tym bardzo miły i delikatny a wizyty w przyjemnej atmosferze.

reklama
Do góry