Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w czasie ciąży piłam 2 zwykłe i jak miałam ochotę na więcej to piłam bezkofeinowąja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,
a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem
ale czy pijemy kawę w trakcie starań?ja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,
a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem
Wydaje mi się ,że pijemy tyle ile zawsze ale nie mam pojęcia czy kofeina ma wpływ na poczęcieale czy pijemy kawę w trakcie starań?
ale czy pijemy kawę w trakcie starań?
dokaldnie takJa tam kawę piję, 3-4 dziennie. Nie zamierzam ograniczać, zwariowałabym jakbym miała sobie wszystkiego odmawiać