reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

pytam bo ja właśnie czekam na swoją @ i jak tak dalej pójdzie to będę musiała przełożyć zabieg 😔 miałam być w 7 DC , ale nic się nie zapowiada żeby miała przyjść . Dzisiaj 4 dzień po odstawieniu duphastonu... 😔
Może uda się przełożyć zabieg o te kilka dni. Trzymam kciuki, żeby się udało w najbliższym cyklu 🤞🏼

reklama
@Nelliel jak tam miałaś stymulację ?
@Lilli2 a u Ciebie jak sytuacja ?

Hej, dzięki że pytasz :) ze względu na wysoki estradiol idę cyklem długim. Więc na razie 28 dni na antykoncepcji i później w 1dc zaczynam stymulację :D Jedynie co najgorsze, to muszę zmienić lekarza, bo mój kończy współpracę z kliniką od listopada.

Powiem Wam, że ten cykl już mnie dobija i mógłby się już skończyć. Nie dość, że już mam 31 dc. W poniedziałek był ten pęcherzyk 22 mm. (Tydzień wcześniej w poniedziałek miał 16mm) według lekarza już po ptakach. Oprócz tego jakiś obraz małej torbielki krwotocznej. Testy owu pozytywne w czwartek i piątek. Brak skoku temperatury (nic dziwnego skoro pęcherzyk nie pękł), a od wczoraj po wizycie wykres wygląda tak 🙈 ostatni raz stosunek mieliśmy w sobotę wieczorem, tak więc nawet jeżeli jakimś cudem ten pęcherzyk sobie pękł, to już i tak są nikłe szanse na zapłodnienie 😅

Załączniki

• IMG_7447.jpeg
    IMG_7447.jpeg
    41,4 KB · Wyświetleń: 25
pytam bo ja właśnie czekam na swoją @ i jak tak dalej pójdzie to będę musiała przełożyć zabieg 😔 miałam być w 7 DC , ale nic się nie zapowiada żeby miała przyjść . Dzisiaj 4 dzień po odstawieniu duphastonu... 😔
Zawsze, po prostu zawsze tak jest, gdy są robione zabiegi zależne od cyklu to się wszystko przesuwa na naszą niekorzyść. Aż zaczęłam doceniać mojego lekarza, który ustala termin właśnie na zabieg po smsie, że jest się w 1 Dc i wtedy podaje kiedy dokładnie się do niego zgłosić.

Dziewczyny u mnie są dwie kreseczki 😊
To jeszcze żaden sukces bo w tym roku poroniłam dwa razy ale mam ogromną nadzieję że się uda.
Tylko dalej nie wiem czy powinnam brać acard czy nie, bo kilku lekarzy mówiło że nie, a jeden na takiej wizycie z doskoku co go pierwszy raz na oczy widziałam powiedział że acard od pozytywnego testu. Jutro mam teleporade z moją lekarka może ona coś doradzi.

To jeszcze żaden sukces bo w tym roku poroniłam dwa razy ale mam ogromną nadzieję że się uda.
Tylko dalej nie wiem czy powinnam brać acard czy nie, bo kilku lekarzy mówiło że nie, a jeden na takiej wizycie z doskoku co go pierwszy raz na oczy widziałam powiedział że acard od pozytywnego testu. Jutro mam teleporade z moją lekarka może ona coś doradzi.
Do trzech razy sztuka! Oby teraz się udało ☺️ Jeszcze wrzuć zdjęcie testu 🙂

ja się tylko wtrącę ze acard ponoć bardzo pomaga, mi lekarz kazał brać od razu na noc po pozytywnym teście i dalej nie pozwolił odstawić a już 25+2. Pracował w klinice leczenia niepłodności i ufam tym jego „taktykom” bo jedyny dał radę mi pomóc. Ja bym brała bo nie zaszkodzi a tylko pomoże

gratuluje ❤️

super gratulacje ❤️ bardzo się cieszę

reklama
Gratulacje ❤️🌈🍀 ja testuję jutro ale się na nim nie nastawiam 🫠

Do góry