reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Krew już oddana?😁 na bete i proga?
Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres 🙈

Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.

Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariować 🙈 u mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia :D chociaż do poniedziałku ma być luźno.

Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka🤗🤗🤗

A ja wiedziałam ze tak będzie 🫣 i jestem w szoku bo zazwyczaj owulacja 17/18dc, a dzisiaj dopiero 12dc. Nie wiem co tak przyspieszyło, drożność z 5dc tu chyba nie ma wiele do rzeczy 🙈 było trzonowanie w środę, jutro małżu wraca wieczorem to przywitam go z rozłożonymi nogami i tym o to sposobem poproszę @anyżowe_love o zapisanie na 31.10, planuje zamknąć miesiąc pozytywnym testem ciążowym w 10dpo 😇

Załączniki

• IMG_3019.jpeg
    IMG_3019.jpeg
    259,6 KB · Wyświetleń: 43
Gwen89 co Ty za felerne testy robiłaś, że 13dpo nic nie pokazały a 14dpo taka krecha 😆😆😆

Bleucoco właśnie widzę, że trochę nas jest 9dpo 😁 Będę się cieszyć jeśli choć jedna z nas by ujrzała te dwie kreski a najlepiej każda z tego wątku 😆

Amusedexxx ćwicz już szpagat🙈😁
Piękny pik 😁

Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres 🙈

Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.

Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariować 🙈 u mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia :D chociaż do poniedziałku ma być luźno.

Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka🤗🤗🤗
Mój syn co chwilę pyta, czy mam już dzidziusia w brzuszku, podchodzi do mnie i mówi „żeby dzidziuś był w brzuszku”😕

reklama
Do góry