reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziewczyny jak to jest z tym mierzeniem temperatury? jestem 7dc, jak tylko @ mi się skończyła mierze codziennie rano jak się obudzę 7.30 -8:30. Jak analizować temperaturę? Te plusy minusy czy zaraz po przecinku czy ta druga cyfra? A dalej co najważniejsze po czym poznam, że zbliża się owu? Temp spada czy rośnie? W dniu owu ile miałyście? Po owu spada czy rośnie?
musisz mierzyć codziennie o tej samej porze, praktycznie co do minuty i 7:30 to już tak najpóźniej. Notujesz sobie codziennie temperaturę w aplikacji, np flo, i aplikacja robi Ci wykres. Przed owulacją jest faza niższych temperatur, po owulacji jest faza wyższych temperatur

reklama
Gwen89 aaaa gratuluję 😁 piękna kreska
Ja dziś teoretycznie jestem 9dpo ale praktycznie to 8-8,5dpo. Oczywiście zrobiłam test, nie wytrzymalam do jutra 😂 Niestety biało ale ma prawo jeszcze nic nie wyjść. W sumie to nawet jutro wyjść nie musi ale testować już będę do 11dpo🤪
U mnie też 8,5-9 dpo, bo owu miałam w nocy, a test oczywiście poranny, więc to niepełna 9 doba. Trzymam za nas kciuki żebyśmy wysikały za kilka dni te dwie kreski!

reklama
Do góry