Magdalena09
Fanka BB :)
trzymam mocno kciukiJa poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam mocno kciukiJa poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer
Trzymam z całych sił!Ja poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer
Rozumiem, w takim razie zamieniam z przyjemnością oznaczenie na pierwszej stronie z negatywa na tryb ciążaHaha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres
Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.
Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariować u mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia chociaż do poniedziałku ma być luźno.
Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka”
To zdecydowanie dobry pomysł z tymi nogami szybsza owulka dobrze wróży i szybsze odliczanie do testowaniaA ja wiedziałam ze tak będzie i jestem w szoku bo zazwyczaj owulacja 17/18dc, a dzisiaj dopiero 12dc. Nie wiem co tak przyspieszyło, drożność z 5dc tu chyba nie ma wiele do rzeczy było trzonowanie w środę, jutro małżu wraca wieczorem to przywitam go z rozłożonymi nogami i tym o to sposobem poproszę @anyżowe_love o zapisanie na 31.10, planuje zamknąć miesiąc pozytywnym testem ciążowym w 10dpo
żebym tylko dała radę nie testować jak opętana a nadzieje spore, już łapie się wszystkiegoTo zdecydowanie dobry pomysł z tymi nogami szybsza owulka dobrze wróży i szybsze odliczanie do testowania
Wspomaganie do zagnieżdżanka już jest, super , szacunekżebym tylko dała radę nie testować jak opętana a nadzieje spore, już łapie się wszystkiego
dziekuje dziewczyny jesteście najlepszeRozumiem, w takim razie zamieniam z przyjemnością oznaczenie na pierwszej stronie z negatywa na tryb ciąża
Gratulacje raz jeszcze i życzę, żeby czas do wizyty w Medicoverze szybko Ci zleciał
Nienawidzę ananasażebym tylko dała radę nie testować jak opętana a nadzieje spore, już łapie się wszystkiego