reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres 🙈

Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.

Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariować 🙈 u mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia :D chociaż do poniedziałku ma być luźno.

Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka🤗🤗🤗
Rozumiem, w takim razie zamieniam z przyjemnością oznaczenie na pierwszej stronie z negatywa na tryb ciąża 🙂
Gratulacje raz jeszcze i życzę, żeby czas do wizyty w Medicoverze szybko Ci zleciał 😊

A ja wiedziałam ze tak będzie 🫣 i jestem w szoku bo zazwyczaj owulacja 17/18dc, a dzisiaj dopiero 12dc. Nie wiem co tak przyspieszyło, drożność z 5dc tu chyba nie ma wiele do rzeczy 🙈 było trzonowanie w środę, jutro małżu wraca wieczorem to przywitam go z rozłożonymi nogami i tym o to sposobem poproszę @anyżowe_love o zapisanie na 31.10, planuje zamknąć miesiąc pozytywnym testem ciążowym w 10dpo 😇
To zdecydowanie dobry pomysł z tymi nogami 😃 szybsza owulka dobrze wróży i szybsze odliczanie do testowania😍

To zdecydowanie dobry pomysł z tymi nogami 😃 szybsza owulka dobrze wróży i szybsze odliczanie do testowania😍
żebym tylko dała radę nie testować jak opętana 😂 a nadzieje spore, już łapie się wszystkiego 🍍😂

Załączniki

• IMG_3023.jpeg
    IMG_3023.jpeg
    86 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Mam wyniki dzisiejszych badań - zgodnie z moimi przewidywaniami, na ovi już za późno, ale estradiol jest za niski :/ do lekarza jadę jednak jutro rano, bo kolejne zawirowania rodzinne spowodowały, że nie zdążyłam dojechać. Rano również powtórzę badanie poziomu estradiolu.
Mam nadzieje, że jutro lekarz przypisze mi bemfole lub coś innego na przyspieszenie rozwoju komórek i wzrost estradiolu.

Załączniki

• IMG_7832.jpeg
    IMG_7832.jpeg
    111,3 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_7834.jpeg
    IMG_7834.jpeg
    28,2 KB · Wyświetleń: 96
Do góry