reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Krew już oddana?😁 na bete i proga?
Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres 🙈

Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.

Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariować 🙈 u mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia :D chociaż do poniedziałku ma być luźno.

Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka🤗🤗🤗

A ja wiedziałam ze tak będzie 🫣 i jestem w szoku bo zazwyczaj owulacja 17/18dc, a dzisiaj dopiero 12dc. Nie wiem co tak przyspieszyło, drożność z 5dc tu chyba nie ma wiele do rzeczy 🙈 było trzonowanie w środę, jutro małżu wraca wieczorem to przywitam go z rozłożonymi nogami i tym o to sposobem poproszę @anyżowe_love o zapisanie na 31.10, planuje zamknąć miesiąc pozytywnym testem ciążowym w 10dpo 😇

Załączniki

• IMG_3019.jpeg
    IMG_3019.jpeg
    259,6 KB · Wyświetleń: 41
Gwen89 co Ty za felerne testy robiłaś, że 13dpo nic nie pokazały a 14dpo taka krecha 😆😆😆

Bleucoco właśnie widzę, że trochę nas jest 9dpo 😁 Będę się cieszyć jeśli choć jedna z nas by ujrzała te dwie kreski a najlepiej każda z tego wątku 😆

Amusedexxx ćwicz już szpagat🙈😁
Piękny pik 😁

Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres 🙈

Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.

Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariować 🙈 u mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia :D chociaż do poniedziałku ma być luźno.

Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka🤗🤗🤗
Mój syn co chwilę pyta, czy mam już dzidziusia w brzuszku, podchodzi do mnie i mówi „żeby dzidziuś był w brzuszku”😕

reklama
Do góry