reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Gwen89 aaaa gratuluję 😁 piękna kreska
Ja dziś teoretycznie jestem 9dpo ale praktycznie to 8-8,5dpo. Oczywiście zrobiłam test, nie wytrzymalam do jutra 😂 Niestety biało ale ma prawo jeszcze nic nie wyjść. W sumie to nawet jutro wyjść nie musi ale testować już będę do 11dpo🤪
I ja właśnie przez te wczesne testowanie zwątpiłam 13 dpo nawet nie było cieni cienia 🙈 to już czekałam totalnie nie wierząc ze coś tam zaskoczyło. Ale jak tu nie testować? 🤣

Kurczę dziewczyny, ja to ogólnie już tak nie ufam swojemu ciału. Jeszcze wcześniej to mega przeżywałam każdy objaw, śluz, tu ukłucie, tam ciągniecie, trądzik, liczyłam te dni, mierzylam temp a po tych długich miesiącach poduchy to jakos straciłam motywacje do tych wszystkich obliczeń… mam nadzieje ze zaglądając do Was częściej wroci mi ten entuzjazm

reklama
Do góry