anyżowa
Fanka BB :)
Czy mam Cię zapisać na testowanie razem z Nami w październiku? Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego, dziewczyny do ich oceny polecają aplikację Premom. Jeśli się zapiszesz to będziesz mogła brać udział w rozmowach na wątkuCześć dziewczyny, jestem nowa ale czekam na magiczne kreski w październik. Mam 33 lata. To mój 2gi cykl starań poparte paskami owu. Jestem mamą 10 miesięcznego syna, okres mam regularny od lutego, nigdy mi się nie spóźniał. Teraz pik wg testów miałam 26go, @ powinnam dostać 12go. Od 3 dni czuje wieczorem ciągnięcie jak na @ ale nie jakieś uporczywe - wcześniej miałam bóle dzień max 2 dni przed @ a nie pkolo tygodnia wcześniej. Mam też lekko tkliwe piersi po bokach - wcześniej nie miałam. Nie karmie tez piersią Bardzo bym chciała, żeby się udało w tym miesiącu a jak nie będę próbować razem z Wami w kolejnych cyklach
@ mialam 12 września
Aha co jeszcze...po piku miałam testy negatywne, potem wzrosły i teraz też negatywne, wiem, że owu może się przetrzymywać ale chodzi mi czy ta owu była 26 czy 30 np Waszym zdaniem? Bo jeśli to drugie , zbliżeń było mało i wątpię w sukces. Same oceńcie :
Odsyłam do pierwszego postu tego wątku.