anyżowa
Fanka BB :)
Kiedy następna wizyta, i co lekarz na to?Jestem po. Rosną bardzo wolno, na lewym jajniku jest 7-8, na prawym 2, ale takie maciupkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy następna wizyta, i co lekarz na to?Jestem po. Rosną bardzo wolno, na lewym jajniku jest 7-8, na prawym 2, ale takie maciupkie
Dołożył Ci leków czy czekacie cierpliwie? I kiedy następny podgląd?Jestem po. Rosną bardzo wolno, na lewym jajniku jest 7-8, na prawym 2, ale takie maciupkie
Popieram poimprezowe lenistwo i zajęcie się sobą popołudniuJak nie pyklo tym razem to tez je zamawiam na listopadowy cykl bo ja to nie jestem dobra w te tematy
Dziewczyny, w Warszawie pogoda średnia, ja tez raczej niewyspana- wczoraj była firmowke, wróciliśmy o 1, a córcia zbudziła o 6
Dzisiaj dzień domowo-leniuszkowy. Może dla przełamania schematu tata weźmie córę po południu na sale zabaw a ja zajmę się analiza czy doszło do zapłodnienia czy nie rozbierania na czynniki wiersze i sprawdzania w internecie.
Laski jak się cieszę ze czeka mnie intensywny tydzień, żeby nie drążyć i nie dociekać stary ma popołudnia = maraton u mnie. Czyli ostro w pracy, a po pracy sama ogarnij rzeczywistość
Btw wczoraj na firmowce rozmawiałam z dyr innego działu (pijąc sobie małego drinka) i ona do mnie wystartowała: Twoje szefowa myśli ze jesteś w ciąży
Powiedziałam mojej szefowej jakiś czas temu se mam plany rodzinne, gdyz miała zredukować stanowisko dla jednej dziewczyny, która wróci niebawem z macierzyńskiego. Chciałam być ok, a ta średnio co 2 tyg myśli ze jestem w ciąży i jeszcze rozpowiada między swoimi „dyrektorami”. Szczerze to mam to gdzieś, ale ja do niej z mega prywata, a ona papla po managersach
Nie mam żalu, raczej mnie to śmieszy ;P piłam drinka i myślałam: wtf?!
Co powiedział lekarz? Kiedy punkcja? Jak się czujesz?Jestem po. Rosną bardzo wolno, na lewym jajniku jest 7-8, na prawym 2, ale takie maciupkie
No to nieźle, dopiero polowa stymulacji za Tobą wiec te małe też mają szanse dorosnąćJestem po. Rosną bardzo wolno, na lewym jajniku jest 7-8, na prawym 2, ale takie maciupkie
Kiedy następna wizyta, i co lekarz na to?
Dołożył Ci leków czy czekacie cierpliwie? I kiedy następny podgląd?
Co powiedział lekarz? Kiedy punkcja? Jak się czujesz?
co za piękna kreskażałuję, że nie mam 20 000 testów, żeby je obsikiwać co godzinę i sprawdzać czy kreska dalej jest . Rano zawał, bo pink na poczàtku bialusieńki. Wybarwił się dopiero w 4 minucie. Ale kreseczka mocniejsza niż wczoraj. Nawet mąż na zdjęciu zobaczył, a wczorajszej nie widział.
No to czekamy do wtorku z niecierpliwością.Lekarz wydawał się zaniepokojony tym niskim estradiolem, ale powiedział, że przy długim protokole czasami tak wolno rosną. Teraz się zobaczymy we wtorek, zbadam też hormony. Na razie ciężko mówić o terminie punkcji przy takiej drobnicy, ale nie wcześniej niż w sobote. Leków na razie nie zmieniamy - zostajemy przy tych samych i tych samych dawkach
Ładna różowa kreseczkażałuję, że nie mam 20 000 testów, żeby je obsikiwać co godzinę i sprawdzać czy kreska dalej jest . Rano zawał, bo pink na poczàtku bialusieńki. Wybarwił się dopiero w 4 minucie. Ale kreseczka mocniejsza niż wczoraj. Nawet mąż na zdjęciu zobaczył, a wczorajszej nie widział.