dziewczyny musicie pamiętać że dla nas ciąża jest dużo bardziej realna bo my mamy maleństwa w brzuchach natomiast facetowi cieżko to sobie wyobrazić szczególnie jak to jego pierwsze dziecko dla nich dziecko stanie się tak naprawdę realne jak będzie je trzymał na rękach i duża większość z waszych facetów okaże uczucia a wy dopiero wtedy zobaczycie wielką miłość w ich oczach
reklama
aguga06
Fanka BB :)
Nikola ja tak ból lepiej przechodzę w samotności i od małego wszędzie wolałam sama.Już w wieku 3lat wygoniłam mamę za drzwi kiedy uszy mi przebijali
Bellka ,Ty co 2tyg chodzi ze względu na odklejającą się kosmówkę? Ja miałam też USG na dwóch wizytach,ale te drugie to ze względu na moje przejścia ,teraz te prenatalne i później nie wiem kiedy
Bellka ,Ty co 2tyg chodzi ze względu na odklejającą się kosmówkę? Ja miałam też USG na dwóch wizytach,ale te drugie to ze względu na moje przejścia ,teraz te prenatalne i później nie wiem kiedy
aguga ja to znów wole mieć kogoś przy sobie bo ja tchórz jestem teraz mój nawet nie ma prawa się zastawiać ma być przy porodzie i koniec choć teraz to już sam chce ;-).... bo przy pierwszym jak zobaczył Wiki to się aż popłakał że szczęścia
K
krak8686
Gość
Przykro mi, ze nie macie tyle wsparcia od swoich partnerow ile chcialybyscie miec ja sobie nie wyobrazam przechodzic sama przez ciaze, badania, wizyty, usg. To NASZE wspolne dziecko i tak samo sa te wizyty wazne dla mnie jak i dla niego. Poza tym K odgrtwa tutaj wlasciwie podwojna role, bo to nie tylko tata Ktoska, ale rowniez moj partner, wiec jest tam po to, zeby mnie wspierac i podtrzymywac na duchu.
Moze szczera rozmowa by im pomogla? Powiedzcie im co czujecie i dlaczego nie chcecie wszystkiego miec tylko na swojej glowie. Jesli chodzi o wizyty to wiem, ze duzo lekarzy czy poloznych przyjmuje po godzinach czy w weekendy, bo wiadomo, nie kazdy moze sie tak latwo z pracy zwolnic.
Jest tez bardzo duzo fajnych ksiazek dla tatusiow w ciazy, gdzie wszystko jest dokladnie opisane i wyjasnione.
Moze szczera rozmowa by im pomogla? Powiedzcie im co czujecie i dlaczego nie chcecie wszystkiego miec tylko na swojej glowie. Jesli chodzi o wizyty to wiem, ze duzo lekarzy czy poloznych przyjmuje po godzinach czy w weekendy, bo wiadomo, nie kazdy moze sie tak latwo z pracy zwolnic.
Jest tez bardzo duzo fajnych ksiazek dla tatusiow w ciazy, gdzie wszystko jest dokladnie opisane i wyjasnione.
malami25
Fanka BB :)
Jak wasze plany obiadowe?
Ja czekam aż mi mąż butlę z gazem wymieni i lecę dalej gotować
Ja dziś robię kopytka z boczusiem podsmażanym i cebulką, do tego szyneczka pieczona i surówka z kiszonej kapusty z cebulką. mniam mniam... Ciekawe tylko czy reszta rodziny zaakceptuje moje smaki
Ja czekam aż mi mąż butlę z gazem wymieni i lecę dalej gotować
Ja dziś robię kopytka z boczusiem podsmażanym i cebulką, do tego szyneczka pieczona i surówka z kiszonej kapusty z cebulką. mniam mniam... Ciekawe tylko czy reszta rodziny zaakceptuje moje smaki
Ja osobiście myśle ze każdy facet na swoj sposób przezywa ciąże. Czasami Nam się tylko wydaje że jest obojętnym. To tez dla niego nowa sytuacja i wielka niewiadoma (szczególnioe przy pierwszym dziecku) . Mój M niestety z racji pracy nie chodzi do gina ale strasznie przezywa każda wizytę i powiem Wam że bardzo dużo zajmował się Michałkiem ,nie mogłam się na nich napatrzeć. Na pewno jak macie watpliwości to porozmawiajcie szczerze z waszymi partnerami to bardzo pomaga i oczyszcza atmosferę. Ja jestem taka upierdliwa że jak cos nie tak to bede mu dziure w brzuchu wiercic aż ze mną szczerze nie porozmawia i jest ok
Co do matki Madzi to mi juz brak słow. Od początku czułam do niej potworna antypatię ,nawet jak jeszcze to porwanie było na tapecie!!
Zaliczyłam już kaczki z Miskiem ,umyłam okna i biore sie za obiadek
Malami ale mi smaka narobiłaś!!!
Co do matki Madzi to mi juz brak słow. Od początku czułam do niej potworna antypatię ,nawet jak jeszcze to porwanie było na tapecie!!
Zaliczyłam już kaczki z Miskiem ,umyłam okna i biore sie za obiadek
Malami ale mi smaka narobiłaś!!!
K
krak8686
Gość
U mnie dzisiaj wielka ochota na zupe ogorkowa mmmmm takze bedzie zupka ogorkowa
reklama