reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Lorelain ale mi smaka na pizze narobiłaś! Muszę zrobić na kolację. A teraz pochłaniam czekoladę milkę z ryżem mniam:-D
ja uwielbiam milke gruszkowa:) :) :)

witajcie dziewczyny

chciałabym się do Was przyłączyć :)

nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napisałyście ale mam nadzieję być od dziś na bieżąco

ja jestem po poronieniu we wrześniu, więc teraz trochę panikuję. Od początku jestem na L4 i na lekach.

Termin mam na 16 października :)
witaj:-D trzymam kciuki za udane rozwiazanie za 8 miesiecy:)

Witam, czy mogłabym się po cichu przyłączyć :)
witaj:tak: zapraszamy. Napisz dane to dodamy do tabelki

A ja obudziłam sie dzis z bólem szyji, nie wiem czy mnie cos przewiało czy źle jakos spałam ale nie moge głowy obracac w lewa stronę.Masakra jakaś,próbuje to jakos rozmasowac ale nie pomaga.Ale za to na razie mnie zołądek nie męczy;-)
sprobuj rozgrzac prysznicem i potem delikatnie rozmasowac i rorzuszac. Nie bierz tylko nic p/zapalnego, bo w ciazy nie mozna. Zaloz sobei szalik albo cos, aby bylo cieplutko.

Ja się dzisiaj nie źle wkurzyłam.Na spotkanie z ginem musze czekać prawie 2tyg.
Wczoraj zjadłam tylko 2posiłki ,a dzisiaj już ze 4. Teraz pałaszuję pyszną zapiekankę bolone mlask

Witam nowe mamusie :-D
przeciez 2 tygodnie to nie duzo? po co chcesz chodzic czesciej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aguga ja też sie stresuje i odliczam dni do kolejnej wizyty, mi zostało jeszcze 10 dni

Hej dziewczyny
I ja też bym się chciała do Was przyłączyć jako przyszła mamuśka :-) Termin mam na początek października.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe ( i nie tylko) mamy;-)

Witaj :-)

witajcie dziewczyny

chciałabym się do Was przyłączyć :)

nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napisałyście ale mam nadzieję być od dziś na bieżąco

ja jestem po poronieniu we wrześniu, więc teraz trochę panikuję. Od początku jestem na L4 i na lekach.

Termin mam na 16 października :)

Wszystko będzie dobrze!!!

A czy jest na naszym forum jakas mama wegetarianka??:-)

Ja jestem :tak:

aguga06 ja cie prosze normalnie :tak:ja wizyte u poloznej na podstawowe badania krwi moczu i wzenie mam dopiero 1 mraca a pierwszy skan 28 marca wiec wychodzi na to ze to ja tu zeswiruje:-D mam pierwszenstwo do swirowania wy wszystki ebedziecie juz dawno po wizytach a ja nadal bede stekac jeczec i marudzic:zawstydzona/y:;-)

Witam, czy mogłabym się po cichu przyłączyć :)
Zapraszamy ale będzie fajowo jak nas będzie wielka kupa:-D

Hej dziewczyny
I ja też bym się chciała do Was przyłączyć jako przyszła mamuśka :-) Termin mam na początek października.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe ( i nie tylko) mamy;-)

Ja mam tak z całą pewnością:zawstydzona/y: Tłumaczę się tym, że to moja pierwsza ciąża, do tego nie mam zupełnie nikogo w otoczeniu kto byłby w ciąży albo miał już dzieci, więc poradzić się też za bardzo nie mogę :no:

Wczoraj zaczęłam czytać jakąś mądrą książkę o ciąży to tylko się zdołowam:baffled:
Spokojnie moja też i czasami również świruje bo to dla mnie nowość. Rano macam się czy moje cyce jeszcze bolą i głaskam brzuch z nadzieja że może ktoś mi oostuknie:tak:

Lorelain ale mi smaka na pizze narobiłaś! Muszę zrobić na kolację. A teraz pochłaniam czekoladę milkę z ryżem mniam:-D
Ja to kupiłam sobie czekoladę z orzechami i wyżarłam tylko orzechy a czekolada została dla mezula:-) hihihi

aguga06 ja cie prosze normalnie :tak:ja wizyte u poloznej na podstawowe badania krwi moczu i wzenie mam dopiero 1 mraca a pierwszy skan 28 marca wiec wychodzi na to ze to ja tu zeswiruje:-D mam pierwszenstwo do swirowania wy wszystki ebedziecie juz dawno po wizytach a ja nadal bede stekac jeczec i marudzic:zawstydzona/y:;-)
Dlaczego tak to późno wszystko się odbywa?

reklama

Azorek no to faktycznie zwracam honor i pierwszeństwo ześwirowania :-D ,ja z Bellka będziemy drugie w kolejce
Ja miałam nadzieję,że dzisiaj mnie przyjmie i najgorzej to jest się na to nastawić :angry:

Dlaczego tak to późno wszystko się odbywa?

Pewno dlatego ,że Azorek nie mieszka w Polsce .

Ja mam wielką ochotę na Fantę ,no nic mi tak nie smakuje teraz jak ten napój :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry