reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Malinova Paula - filmik super ale ubaw.gif

Majeczka - ja część emotek z gg mam zapisanych na dysku d, więc gdy chce wstawić je do swego posta robię to dokładnie tak, jak się wstawia do posta np. zdjęcie

Mąż dziś w pracy smutny.gif miałam jechać do rodziców ale na tvn 7 leci moje ukochane "Przeminęło z wiatrem" oglądałam tysiąc razy i nigdy dość:-D:-D do tego resztki wczorajszego koktajlu i sernika na zimno, no i nie wiem czy będzie mi się chciało ruszyć 4 litery z domu;-)

reklama
Witam Was dziewczynki, ja juz u mamy, jechało się super, szybko i bezboleśnie :-)

Polcia - trzymam kciuki za prawko :-)
patrycja - spóźnione życzenia - a z facetami tak bywa
klaczek - witaj
aniunia -witaj, ja łykam falvita mama

kasikd - gratuluje kopniaczków
mimii- ja Majkę pakowałam pod prysznic na szybko

sandrik - wystarcza omega3 z naturelli - tak mówi mój gin

maleństwo - gartuluje synka

jutrzenka - moja ciąża tez sikana, bo Michaś siedzi na pęcherzu

mimii - wrzuć przepis na ciacho

produkujecie dziewczynki okrutnie :-), widzę, że moja nieobecność nie czyni wątku mniej kulinarnym :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
czekam na gości Moje ciasto jogurtowe zrobiło się murzynkiem :wściekła/y: Trochę go z góry przycięłam posmarowałam krem czekoladowo- miętowym i jeszcze na to wleję galaretkę, ale i tak totalna porażka. Chrześnica mojego męża zaczyna mnie denerwować:crazy: Wczoraj rozmawiałam z jej mamą przez skype i ona mówi, że teraz by chciała drugie dziecko, a ta młoda wyskakuje z tekstem, że nie bo jej i tak już wystarczy jeden kuzyn. Chodziło o mojego bąbla w brzuszku. Normalnie nie wytrzymałam i powiedziałam gówniarze, że ona nie ma nic do gadania i że na jednym kuzynie się nie skończy:confused2:

dziś mnie moje malenstwo tak kopię ze leżąc z ciekawości. położyłam tel na brzuchu i normalnie skakał. nagrała z pilotem od tv mniej kopał ale też widać mam nadzieję ze uda mi sie przez tel wrzucić na BB później. albo za chwilę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
grrrr z amelkowna w ciazy jak bylam to panowala swinska grypa i mama wydzwaniala i zabraniala mi z domu wychodzic, listowonoszowi otwierac i wogole.....a teraz inny paszkwil nie mniej niebezpieczny no oszalec idzie:no: Legionella pneumophila choroba Legionistów leczenie i objawy grrr jak mama doczyta to znow zabroni mi wychodzic i mloda nie pozwoli do przedszkola posylac:confused2:najlepeij to zabarykadowac sie w domu zakupy niech zostawia odkazone pod drzwiami lol

grrrr z amelkowna w ciazy jak bylam to panowala swinska grypa i mama wydzwaniala i zabraniala mi z domu wychodzic, listowonoszowi otwierac i wogole.....a teraz inny paszkwil nie mniej niebezpieczny no oszalec idzie:no: Legionella pneumophila choroba Legionistów leczenie i objawy grrr jak mama doczyta to znow zabroni mi wychodzic i mloda nie pozwoli do przedszkola posylac:confused2:najlepeij to zabarykadowac sie w domu zakupy niech zostawia odkazone pod drzwiami lol

nie dawaj mamie czytać. rozlal komputer lub jakąś blokadę Wlacz nie będzie wchodzić to nie doczyta i będziesz mieć spokój.

mama jest bibliotekarka nie ma neta w domu ale ma gazety w pracy:wściekła/y:

doczytalam na innej str ze sie nie przeniesie z ludzia na ludzia i tego sie bede trzymac :D co str to ciut inne rzeczy pisza hehe magia internetu :D przestane odbierac tel od mamy :D

Ostatnia edycja:
reklama
słuchajcie.. mój doktorek wczoraj stwierdził że będzie wystawiał ciężarnym na recepcie "zakaz szukania chorób w internecie" i zakaz czytania dr. google :-D . Powiedziałam że do pewnych objawów można kilka chorób przypisać to odpowiedział: a nie prościej zadzwonić do mnie? Ja mam w laptopie twoją kartę i wyniki badań (zawsze na wizycie sobie wpisuje) to ci lepiej doradzę. I tu muszę się z nim zgodzić!
a nasze mamy azorku to przewarażliwione są.. :)

Do góry