reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Malinova Paula - filmik super ale ubaw.gif

Majeczka - ja część emotek z gg mam zapisanych na dysku d, więc gdy chce wstawić je do swego posta robię to dokładnie tak, jak się wstawia do posta np. zdjęcie

Mąż dziś w pracy smutny.gif miałam jechać do rodziców ale na tvn 7 leci moje ukochane "Przeminęło z wiatrem" oglądałam tysiąc razy i nigdy dość:-D:-D do tego resztki wczorajszego koktajlu i sernika na zimno, no i nie wiem czy będzie mi się chciało ruszyć 4 litery z domu;-)

reklama
Witam Was dziewczynki, ja juz u mamy, jechało się super, szybko i bezboleśnie :-)

Polcia - trzymam kciuki za prawko :-)
patrycja - spóźnione życzenia - a z facetami tak bywa
klaczek - witaj
aniunia -witaj, ja łykam falvita mama

kasikd - gratuluje kopniaczków
mimii- ja Majkę pakowałam pod prysznic na szybko

sandrik - wystarcza omega3 z naturelli - tak mówi mój gin

maleństwo - gartuluje synka

jutrzenka - moja ciąża tez sikana, bo Michaś siedzi na pęcherzu

mimii - wrzuć przepis na ciacho

produkujecie dziewczynki okrutnie :-), widzę, że moja nieobecność nie czyni wątku mniej kulinarnym :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
czekam na gości Moje ciasto jogurtowe zrobiło się murzynkiem :wściekła/y: Trochę go z góry przycięłam posmarowałam krem czekoladowo- miętowym i jeszcze na to wleję galaretkę, ale i tak totalna porażka. Chrześnica mojego męża zaczyna mnie denerwować:crazy: Wczoraj rozmawiałam z jej mamą przez skype i ona mówi, że teraz by chciała drugie dziecko, a ta młoda wyskakuje z tekstem, że nie bo jej i tak już wystarczy jeden kuzyn. Chodziło o mojego bąbla w brzuszku. Normalnie nie wytrzymałam i powiedziałam gówniarze, że ona nie ma nic do gadania i że na jednym kuzynie się nie skończy:confused2:

dziś mnie moje malenstwo tak kopię ze leżąc z ciekawości. położyłam tel na brzuchu i normalnie skakał. nagrała z pilotem od tv mniej kopał ale też widać mam nadzieję ze uda mi sie przez tel wrzucić na BB później. albo za chwilę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
grrrr z amelkowna w ciazy jak bylam to panowala swinska grypa i mama wydzwaniala i zabraniala mi z domu wychodzic, listowonoszowi otwierac i wogole.....a teraz inny paszkwil nie mniej niebezpieczny no oszalec idzie:no: Legionella pneumophila choroba Legionistów leczenie i objawy grrr jak mama doczyta to znow zabroni mi wychodzic i mloda nie pozwoli do przedszkola posylac:confused2:najlepeij to zabarykadowac sie w domu zakupy niech zostawia odkazone pod drzwiami lol

grrrr z amelkowna w ciazy jak bylam to panowala swinska grypa i mama wydzwaniala i zabraniala mi z domu wychodzic, listowonoszowi otwierac i wogole.....a teraz inny paszkwil nie mniej niebezpieczny no oszalec idzie:no: Legionella pneumophila choroba Legionistów leczenie i objawy grrr jak mama doczyta to znow zabroni mi wychodzic i mloda nie pozwoli do przedszkola posylac:confused2:najlepeij to zabarykadowac sie w domu zakupy niech zostawia odkazone pod drzwiami lol

nie dawaj mamie czytać. rozlal komputer lub jakąś blokadę Wlacz nie będzie wchodzić to nie doczyta i będziesz mieć spokój.

mama jest bibliotekarka nie ma neta w domu ale ma gazety w pracy:wściekła/y:

doczytalam na innej str ze sie nie przeniesie z ludzia na ludzia i tego sie bede trzymac :D co str to ciut inne rzeczy pisza hehe magia internetu :D przestane odbierac tel od mamy :D

Ostatnia edycja:
reklama
słuchajcie.. mój doktorek wczoraj stwierdził że będzie wystawiał ciężarnym na recepcie "zakaz szukania chorób w internecie" i zakaz czytania dr. google :-D . Powiedziałam że do pewnych objawów można kilka chorób przypisać to odpowiedział: a nie prościej zadzwonić do mnie? Ja mam w laptopie twoją kartę i wyniki badań (zawsze na wizycie sobie wpisuje) to ci lepiej doradzę. I tu muszę się z nim zgodzić!
a nasze mamy azorku to przewarażliwione są.. :)

Do góry