reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Palu gratulacje
Ja każdą ciążę przechodziłam inaczej z chłopcami zdecydowanie gorzej z małą bardzo łagodnie.

Moje brzdące już śpią i chwila spokoju mój M wrócił juz z pracy korci mnie żeby mu powiedziec ale się wstrzymam.

reklama
Palu gratulacje
Ja każdą ciążę przechodziłam inaczej z chłopcami zdecydowanie gorzej z małą bardzo łagodnie.

Moje brzdące już śpią i chwila spokoju mój M wrócił juz z pracy korci mnie żeby mu powiedziec ale się wstrzymam.

Ja czekam do walentynek. Mam bardzo mocny zamiar wcisnąć do pudełka rafaello - które on uwielbia fotkę z usg.

The white one - ja tak sobie mysle co by bylo gdyby :) marazie zadnych przeczuc, tylko obawy - oby wszystko bylo dobrze :) a czy bedzie podwojne szczescie czy wielkie jedno szczescie to juz wssystko jedno :)

Dziewczyny jak myslicie, idziemy w ten poniedzialek na usg, mamy szanse zobaczyc serduszko???? <3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj zje zje, będzie miał pomocnika, bo Iggy tez je uwielbia!!

Ja idę w poniedziałek i mam nadzieję usłyszeć serduszko. Nie przyjmuję do wiadomości, że nie.

... ale trzy cukierki michałki to wpierdzliłam (wiem wiem pisałam że nie mam ochoty na czekolade):sorry2:

kochana.. ja z synkiem to w ciąży chyba tylko michałkami się odżywiałam.. efekt: +25 kg:tak:

mamba_2008 pisze:
Ja mam taki problem ze wzdęciami i zaparciami że już nie wiem jak sobie z tym radzić

ja mam na to świetny sposób: owoce+blender+kefir+ miód (ewentualnie do smaku) zależy jakie owoce -----> efekt: brak problemów,

SILENE: gratulacje

-Lorelain- to moja 5 ciąża i jak w każdej mam takie same objawy: ból piersi, wrażliwość na zapachy, zmęczenie.. tylko dlaczego tak wcześnie mi brzuchol spuchł to nie wiem:baffled:

palu: gratuluję 2 bąbelków, właśnie dzisiaj z małżem rozmawiałam, że chciałabym bliźniaki.. :-)

reklama
ja bardzo chcialam blizniaki bo chce miec tylko 2 dzieciaczkow, a to za jednym razem, nie trzeba dwa razy cierpiec:)) tylko tak sie boje tak mnie to przeraza:)) czy dam rade ...ahhh i jak ta cala ciaza minie...
ale najgorsze jest to, ze mam 2 zamrozone babelki jeszcze i chyba je sobie tez wsadze za jakies 3 lata bo szkoda mi je zabic, a tez nie chce ich nikomu do adpocji oddawac. tam sa moje geny...a poza tym tak sobie myslalam, ze nie powinno sie zezwalac na adopcje zarodkow bo jak noz widelec takie dwie osoby juz dorosle sie spotkaja i zakochaja, a nie wiedza, ze sa rodzenstwem;/ ale mnie na wywod wzielo:))
Mina a jaki byl powod, ze tracilas ciaze?
dobra ide spac jutro nadrobie wszystkie wasze posty bo dzis nie dam rady

Do góry