czy to możliwe żeby mój Junior już reagował na muzykęzapodałam na słuchawkach dawno nie słuchany ukochany Muse a ten mi się w brzuchalu ożywił az usiedzieć nie mogę:-) może zza gośno
![]()
jak na słuchawkach to raczej nie słyszy
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy to możliwe żeby mój Junior już reagował na muzykęzapodałam na słuchawkach dawno nie słuchany ukochany Muse a ten mi się w brzuchalu ożywił az usiedzieć nie mogę:-) może zza gośno
![]()
większość dziewczynek które znam uwielbia ten kolor na pewnym etapie swojego życia.....
a jeszcze w ubrankach nie chodzi o kolory ale też aplikacje naszywki i inne które na jednak zdecydowanej wiekowości ubranek są podporządkowane płci i nie mówię tu o śpioszkach body ale takich wierzchnich ubrankach bo na pewno spora większość z nas będzie miało ubranka wyjściowe...
oj ja chyba raczej nie... preferuję czerwień i fiolet.. sama mam zapędy gotyckie jeśli chodzi o styl ubierania. Jakby moi znajomi zobaczyli moje dziecko w różach to byłby wielki atak śmiechu..Poważnie.