Witam i przepraszam za długą nieobecność...Majówkę spędziliśmy sobie na wsi,przypomniałam sobie obsługę dzidzi przy 4miesięcznej córeczce kuzynki.Było bardzo fajnie,opaliłam się trochę i odpoczęłam.Niestety powrót do miasta to był powrót do problemów.Fizycznie czuję się spoko,poza tym,że czasem jak chodzę odczuwam ten taki ból,kłucie"w kroku",maleństwo już zdecydowanie odczuwalnie sobie bryka.Natomiast psychicznie jest mi ciężko ponieważ pewni ludzie,kiedyś mi zresztą bliscy,dokładają mi coraz to nowych złych emocji i wrażeń,mam nadzieję,że zostanie im to"wynagrodzone":-(Ludzie potrafią być wredni,perfidni i egoistyczni.Dalszy temat to to,że zrezygnować musieliśmy z wynajmu tego mieszkania,więc utopiliśmy niepotrzebnie pieniądze,ja nadal mieszkam z mamą i niestety z ojcem a on u swoich starych więc widujemy się znacznie krócej niż kiedyś,bo ja tam nie zaglądam a u mnie znowu ojciec tworzy problemy(niestety dzieje mu się coś w głowę i już drugi rok traktuje swoich najbliższych jako najgorszych wrogów myśli tylko jakby nam tu zaszkodzić itd).Nie chce nas tu zameldować i sprawa o meldunek ciągnie się już drugi miesiąc,pisze pisma odwołujące i 18maja mam mieć"wizytację"z Urzędu czy faktycznie przebywamy w tym domu itd.Jeszcze ostatnio zaczął mieszać w moim życiu wykorzystując sytuację,mojego rozwodu(a był pokłócony z nim i nigdy go nie akceptował)chodzi do mojego ex i mu pier....różne głupoty,a że mojemu byłemu nie wierzę już w nic i nie ufam mu całkowicie to nie wiem czy nie byłby w stanie i on zadziałać mi na złość.Także reasumując mój ojciec,mój ex,moja ex teściowa i obecna.Wszyscy oni dostarczają mi tyle przykrości,że czasami dziwię się sobie,że mam siłę by z tą całą ich głupotą walczyć
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Moja ex teściowa buntuje mi dziecko,wcześniej Zuzia mówiła,że kocha G i otwarcie do niego podchodziła od pewnego czasu tak nie jest zrobiła się opryskliwa względem niego itd.Dzisiaj mi mówi tak:że smakuje jej ten serek od G i pyta czy go kocham,i mówi,że ona może kochać tylko tatusia i mamę!Pytam:a kto Ci tak powiedział?Odpowiada,że bacia Basia mi tak kazała!No k....
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
skończy się to jej jeżdżenie tam na weekendy!Już teraz ją babka chciała żeby przywieźć ale mówię,że mam zwalone hamulce w aucie i nie ma pogody to niech siedzi w domu bo ja nie pracuję i mogę się nią przecież zajmować a ona mi na to:ale nam się za nią tęskni,przyzwyczailiśmy się,nie możemy bez niej żyć!Ja jej na to:no weź już nie gadaj takich głupot!Żyć to ja bym bez niej nie mogła bo to moje dziecko!No tak bo tatuś ją "zabierał na weekendy"jechali tam do babki i zostawała pod jej opieką a on fruwał.I babka się tak przejęła rolą,że zrobiła się aż zaborcza z tego tytułu!Ale czas to zakończyć,ja wcale nie mam obowiązku oddawania dziecka pod opiekę babki,ma przebywać z ojcem a nie z nią,chcą niech jadą ich odwiedzić i wracają z powrotem.No to się wam troszkę wyżaliłam
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
.Postaram się być już na bieżąco teraz...
Witam też nowe dziewczyny!