reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam się i ja
Aguga dużo zdrówka dla męża no i ty również odpoczywaj
Pesca gratuluje i życzę długich, spokojnych i szczęśliwych lat z małżonkem
malinova może poczekaj
Ja dzisiaj już po pierwszym egzaminie, myślę że zdam go :-), teraz powinnam się zacząć uczyc do kolejnego bo już w piątek jest (jak widać nauka z bb i fb;-):-D jest obowiązkowa)

emotion u nas dziś tez ładnie, zero wiaterku, deszczu a czasem i słoneczko zaświeci.
Właśnie gratuluje kopniaczków, ja nadal czekam :-(i ciągle myślę czy wszystko ok z dzidzią (przez to krwawienie)

piszecie o szczawiowej oj jakbym już zjadła taką zupkę:-p. Pijecie może kawkę - ja piję bezkofeinową, tzn znowu zaczęlam bo mam teraz na nią okropna ochotę, prędzej kawa mogła nie istnieć. Co do grilla to ja bym dodała do kiełbaski pomidory w sosie czosnkowym z fetą :-p:-p i piwo ggingers, oj narobiłyście mi teraz smaka. Dziewczyny na reszcie jest duża poprawa z moim plamieniem, rano troszkę a teraz nic, wczoraj było podobnie, tylko na wieczór znowu było, no ale ładnie już z powrotem leże i odpoczywam.
Pozdrawiam gorąco:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pesca wszystkiego co najlepsze ,długich lat w szczęściu i milości!!!!

Tez czuje ruchy w okolicach pępka a brzuch mam jak w 7 miesiącu!!! Szok:szok:

Przez ten ukrop to tylko piję nawet mi się nie chce mysleć o jedzeniu kupiłam dzis piwko bezalkoholowe więc bede mieć uczte wieczorkiem :) :) :)

witam dziewczyny ja się polkuje a w przerwach trochę ogarniam dom.......póki co zbiera się na burze już trzęsę portkami bo tak się boje ....
aguaga kochana zdróweczka dla męża oby jak najszybciej doszedł do siebie a tobie przytulasy przesyłam trzymaj się....
pesca
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
ka10207.jpg

co do ruchów to ja czuje najbardziej rano i wieczorem jak sobie sama spokojnie leże bo inaczej Wiki mi zaprząta głowę ......

Pesca Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Karola ja kupuje Bawarie brzoskwiniową i z lodówki mi bardzooo smakuje:)
Mi ta brzoskwiniowa to jak oranżadka smakuje :-D Ale ta zwykła to rzeczywiście nie bardzo smakuje, chyba że bardzo schłodzona. A ja kupiłam sobie na dziś Karmi malinowe i już się chłodzi w lodówce :-)
A moim ulubionym piwkiem jej Desperados. Mąż ostatnio się nade mną znęcał i pił sobie przy mnie, a mi aż ślinka ciekła :wściekła/y:

Kurcze,ale robicie smaka z tym piwkiem o takim moge pomarzyć bo w mojej dziurze nie kupi się takiego.Zjadłam kiełbaskę z grilla,pierwszy posiłek od dwóch dni.
Mój maluszek też najbardziej aktywny pod wieczór kiedy się położę chociaż i w ciągu dnia już podskakuje.
Celka dobrze,że mniej krwawisz.Kciuki za dobrze napisany egzamin.

Ja pod wieczór podjadę do m ,przemyję go bo taki upał,że szok.

Jest jeszcze Lech Free i chyba Żywiec z piw bezalkoholowych :)
Ja Lecha wypiłam pół szklanki z półtora tygodnia temu, ale mój żołądek nie przyjął niestety... ;)

reklama
Cześć dziewczyny!

Pogoda super! Normalnie lato :-) Wczoraj pojechaliśmy na wycieczkę na Chrobaczą Łąkę, Szymon był zachwycony - mamusiu, ile drzew, jak pięknie :-D A ja mam zakwasy na pośladkach :-D Po południu trochę postraszyła burza ale nic z tego nie było, dziś też. Upał daje się we znaki ale generalnie czuję się super, nie puchnę i jakoś radę :-)

Małego czuję nisko, zdecydowanie nie na wysokości pępka, chyba leży jakoś w poprzek i tylko się obraca, bo właściwie codziennie kopie mnie z innej strony :-) Czuję go już nie tylko na leżąco wieczorem, ale o różnych porach dnia i w różnych pozycjach - teraz też nie śpi :-)

pesca, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :-)

Do góry