reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Musa to super !!

a ja sie zaczynam zastanawiać czy jakaś ułomna jestem czy co. Zaczełam 19 tydzień, nie jest to pierwsza ciąża a ja nie czuje ruchów. Kurde juz zgłupialam, nie wiem czy tak po prostu mam czy ja je jakos przegapiam. Zaczyna mnie to stresowac.

czasem tak mysle ze to TO, klade sie na lewy bok i czekam i nic. Moze ja jakos nieudana jestem :eek:

u nas dalej gorąco. Mam nadzieje ze czwartek bedzie cieply i bez deszczu bo przychodza znajomi na grilla.

zjadlam bulke czosnkowa do spółki z Kuba i sie nie najadlam. Szkoda ze tylko jedna mialam w domu.

reklama
witam Was

aguga- zdrówka dla męźa i szybkiego powrotu do zdrowia

musa - gratulacje

jutrzenka - miło Cię znowu czytać :-)

my byliśmy dziś w zoo w Chorzowie - 32,5 st. C, ale było super, choć teraz ledwo żyję, za to Majusia szczęśliwa
jutro mamy gości, a we czwartek chyba wybierzemy się w górki na spacer delikatny, bo dziś się przekonałam, że na większy wysiłek się nie nadaję :-)ale cudnie jest, bo jesteśmy razem do końca tygodnia i to jest najważniejsze... mniam

upiekłam wczoraj bułeczki z serem, jabłkami, dżemem i czekoladą i opychaliśmy się nieprzyzwoicie

Ostatnia edycja:
Haha u nas tez dalej taka sama pogoda, deszcz grad i wiatr :)
Dzis moj przed ostatni dzien L4, do jutra mam - zastanawiam sieczy siedziec dalej - czy wrocic na chwile do pracy - na zwolnieniu jestem od 10 tygodni juz:? HeH

Jutrzenka milo ze wrocilas; a nadrabiac nie ma co wiele chyba bo wszystkie raczej sie smaza calymy dniami :p Jak kiedys dziennie bylo 10-15stron to teraz chyba z 3-4 max :)

Ja ogladam na wspolnej - pierwszy raz od niepamietnych czasow :p zaraz wrzucam jakies CSI :) --- to jedyny serial ktory zawsze wieczorem czy w nocy gdzies leci :) Czasem na 3 programach na raz :p Niezawodny :)

Cześć dziewczynki :-)

Czytam was codziennie ale nie mam głowy żeby cokolwiek z siebie wydusić to chyba przez te upały,też tak źle je znosicie? co to będzie jak brzuchol będzie duży :-(

aguga zdrowia dla męża ,szybkiego powrotu do zdrowia .

Ja mam takie dni,że bąbel szaleje a i takie w których bardzo mało się rusza czasem prawie w ogóle nic nie czuje...

A ja dziś zjadłam pyszną zupę szczawiową jak ja jej dawno nie kosztowałam dobrych parę lat :-D

Hi,hi apropo szczawiowej to moja mama odwiedziła nas w IRL i przywiozła właśnie szczaw z Pl specjalnie zeby mi zupe ugotowac bo uwielbiam:-D

Aguga zdrówka dla meża a TY trzymaj się !!!

Musa gratuluje kopniaczków !!

Ja tez coraz lepiej je czuje:) Myśmy cały dzień spędzili u tesciów na ogrodzie ,młody kąpał sie w wielkiej misce i był przeszczesliwy a ja dogorywałam w altance wypiając chyba ze 3 l wody :) Z tego co widziałam to do czwartku jeszcze takie upały brrr!! Uwielbiam taka temperaturę ale nie w ciazy.

Co się dzieje z krak???

reklama
Do góry