reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Czesc dziewczyny!

Mialam dzisiaj ciezka noc :-( Ostatnio nie moge znalezc dobrej pozycji do spania. W nocy budzialam sie srednio co godzine, pozniej godzine probowalam zasnac, jak juz zasnelam to budzilam sie znowu :wściekła/y:

Nie jestem dzis w najlepszym humorze, ale sprobuje pospac troche w ciagu dnia.

reklama
jutrzenka - mój power jest nieco wybiórczy :-), otóż działa dziś w kierunku gotowania, ewentualnego spacerku, na który chyba za chwilkę pójdę, ale tak np. w kierunku kłaczarni i śladów po psie na podłodze, to jakby mniej..., ale muszę, po prostu muszę dać wykazać się T. po powrocie z pracy, nie mogę mu tego zrobić i wypucować chałupy sama :-), w końcu piątek 13-go, nie?
Zrobiłam kompocik śliwkowo jabłkowy i wrzuciłam parę listków mięty - to jest jakaś rozkosz normalnie - oficjalnie moje zachowanie ma definicje "rozpuszczania rodziny", ale nie wiem, kto na tym najbardziej korzysta :-D

sonkaa, Mamba, ja też okolice BB;-) Ale ja jestem rodowita kęczanka, z dziada pradziada:-D A tych pagórków za oknem to nie oddałabym za żadne skarby świata;-) Pogoda dziś przecudna! Ciepło, zero wiatru, wiosna, wiosna:-)
azorek, ale masz księżniczkę w domku :-D

Uwielbiam placki ziemniaczane. Ale ostatnio źle się czuję po smażonym i o plackach mogę zapomnieć. Miecho też lubię, ale jak pomyślę sobie o jego przygotowywaniu to jakoś mi tak dziwnie...:baffled: Ja ziemniaki trę w sokowirówce, chyba, że mam smaka na takie bardziej chrupiące to wtedy ręcznie na tarce na dużych oczkach.

anezka, ja dziś też źle spałam, już mi biodra i plecy dają o sobie znać i jeszcze mnie zgaga złapała wieczorem... Ciężko było znaleźć jakąś wygodną pozycję do spania...

Mnie ciarki przechodzą jak pomyślę o glukozie... Nie wiem jak mi to przez gardło przejdzie. Fuj...

cytat:Mnie ciarki przechodzą jak pomyślę o glukozie... Nie wiem jak mi to przez gardło przejdzie. Fuj...[/QUOTE]

przed wypiciem zakwasić cytryną

Dokładnie Sandy ma rację, jak szłam z Majką na próbę glukozową (w I ciąży), to miałam ze sobą pół cytryny i Panie w laboratorium wcisnęły mi to do kubeczka - i tak masakra, ale o wiele znośniejsza

netika - jest jeszcze pyśka - tworzymy powoli frakcje beskidzką :-):-)

reklama
Do góry