reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Czesc dziewczyny!

Mialam dzisiaj ciezka noc :-( Ostatnio nie moge znalezc dobrej pozycji do spania. W nocy budzialam sie srednio co godzine, pozniej godzine probowalam zasnac, jak juz zasnelam to budzilam sie znowu :wściekła/y:

Nie jestem dzis w najlepszym humorze, ale sprobuje pospac troche w ciagu dnia.

reklama
jutrzenka - mój power jest nieco wybiórczy :-), otóż działa dziś w kierunku gotowania, ewentualnego spacerku, na który chyba za chwilkę pójdę, ale tak np. w kierunku kłaczarni i śladów po psie na podłodze, to jakby mniej..., ale muszę, po prostu muszę dać wykazać się T. po powrocie z pracy, nie mogę mu tego zrobić i wypucować chałupy sama :-), w końcu piątek 13-go, nie?
Zrobiłam kompocik śliwkowo jabłkowy i wrzuciłam parę listków mięty - to jest jakaś rozkosz normalnie - oficjalnie moje zachowanie ma definicje "rozpuszczania rodziny", ale nie wiem, kto na tym najbardziej korzysta :-D

sonkaa, Mamba, ja też okolice BB;-) Ale ja jestem rodowita kęczanka, z dziada pradziada:-D A tych pagórków za oknem to nie oddałabym za żadne skarby świata;-) Pogoda dziś przecudna! Ciepło, zero wiatru, wiosna, wiosna:-)
azorek, ale masz księżniczkę w domku :-D

Uwielbiam placki ziemniaczane. Ale ostatnio źle się czuję po smażonym i o plackach mogę zapomnieć. Miecho też lubię, ale jak pomyślę sobie o jego przygotowywaniu to jakoś mi tak dziwnie...:baffled: Ja ziemniaki trę w sokowirówce, chyba, że mam smaka na takie bardziej chrupiące to wtedy ręcznie na tarce na dużych oczkach.

anezka, ja dziś też źle spałam, już mi biodra i plecy dają o sobie znać i jeszcze mnie zgaga złapała wieczorem... Ciężko było znaleźć jakąś wygodną pozycję do spania...

Mnie ciarki przechodzą jak pomyślę o glukozie... Nie wiem jak mi to przez gardło przejdzie. Fuj...

cytat:Mnie ciarki przechodzą jak pomyślę o glukozie... Nie wiem jak mi to przez gardło przejdzie. Fuj...[/QUOTE]

przed wypiciem zakwasić cytryną

Dokładnie Sandy ma rację, jak szłam z Majką na próbę glukozową (w I ciąży), to miałam ze sobą pół cytryny i Panie w laboratorium wcisnęły mi to do kubeczka - i tak masakra, ale o wiele znośniejsza

netika - jest jeszcze pyśka - tworzymy powoli frakcje beskidzką :-):-)

reklama
Do góry