reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Przykre to. Ale swoją drogą lekarz chyba powinien od razu dać jej jakieś leki, bo to było do przewidzenia:-(

reklama
magdus1983 przykra sprawa z ta koleznaka:-( swoja droga tu na lekarzy kiepsko jest liczyc jak pierwsza ciaza to mowia ze wsio ok bpo tak ma byc jak druga to tlumacza ze kazda ciaza inna i tak ma byc:wściekła/y: ja juz sie lapie na tym ze robie czasem awanture u lekarza ze jak nie dostane tego o co prosze badan badz lekow czy co tam to zloze skarge czaem pomaga. sila mnie z gabinetu nie wyprowadzili jeszce;-) czasem sie juz trafi lekarz ktory sie tez martwi i pomoze ale wiekszosc tutaj tak juz ma:baffled::dry:
ja odprowadzilam mloda i wlasnie wsuwam 6 kanapke:szok: od rana mnie mdlilo nie mialam ochoty na jedzenie a teraz nadrabiam:-D
dziewuszki moze wybraly bysmy moderatorke badz dwie naszego podforum?? osobe-y ktora bedzie chcialasie zajac przenoeszeniem postow pod odpowiednie watki itd itp i stworzy watek z regulaminem naszego podforum zamkniety zeby wpisow tam nie robic, gdzie bedzie opisane dla nowych uzytkowniczek jak robic sygnaturke i wklejac zdjecia itp. co wy na to? moze sa jakies chetne ktore maja troche wolnego czasu i by chcialy?

Alez mi wolno dzis czas leci uh...w pracy kibluje do 19:30 :O

A mnie naszla ochota wczesniej na buraczki zasmazane mniaaam :) ale juz mi ochota przeszla...w ogole mam tak, ze te moje zachcianki to trwaja kolo 2 minut i zanim zdazylabym to zdobyc, to zachciankami przechodzi hehe :)

Czy Wam tez dziwnie niektore rzeczy smakuja/pachna? Mi np. jagody smierdza swieza ryba (??!!), a dzisiaj przygryzalam sobie suszone morele i w ustach posmak jakby po jajku, nic z tego nie rozumiem ;)

Jeszcze sie chcialam z bolem piersi Was zapytac moje drogie, czy bardzo Was bola? Bo ja naprzyklad czuje, ze sa pelniejsze/twardsze, ale bolec to mnie bola dopiero jak dotkne je mocniej. Jak Wasze sie sprawuja? ;)

azorek - popieram i apeluje, o DOBRA MODERATORKE!! jakos na sierpniowkach 2007 i grudniowkach 2010 nie do konca sobie radzily...:no:

dzieciaki wojuja, upieklam ciasteczka i tylko mnie wkurza, ze nia mamy wody... mialo byc chwilowo, a tu juz 4 godziny! tylko garnek i czajnik sobie nabralam i teraz troche lipa...:szok:
za duzo nie moge robic, bo maz sie przyzwyczai i nie bedzie chcial abym pracowala, hehe

Krak moje cycolinki mają takie same objawy jak Twoje.Smaki i zapachy mogą być całkiem inaczej odczuwalne.
Azorek ładnie 6kanapka :szok:.Ja przez 3dni chyba tyle nie zjadłam hehe.
Syneczki fajne masz te smaki.Ja w niedzielę na śledzia miałam ochotę.Rabarbar to ciężko dostać:sorry2:
A ja zjadłam prawdziwy obiadek ,po 4dniach .Mniej mnie muli ,najgorzej w nocy bo się przebudzam .I kosteczkę czekolady wciągnęłam,a teraz mam ochotę na pomarańcza :-D

A miałam się zapytać czy macie założone konto na Fb lub Nk?Fajnie byłoby się zobaczyć :happy:

Witam  Mam na imię Magda w styczniu skkończone 25 lat i synka Franka. Chciałabym do was dołączyć dziś zrobiłam test i są dwie kreseczki termin wychodzi na 15 paździenik. :) na razie brak jakichkolwiek objawów ciązowych ...

pozdrawiam wszystkie :-):-D

Ostatnia edycja:
witaj megicarpenter
user-online.png
:)

reklama
Do góry