hej
ja dzis jeszcze nie poszlam do pracy bo wstalam z lekkim bolem gardla i katarem. A zreszta mam pare dni zaleglego urlopu to swiat sie nie zawali jak odpoczne.
zreszta u nas taka pogoda ze nawet nie chce mi sie nosa wystawic. Kuby do przedszkola nie zawiozlam bo lało i tak wieje ze szok.
jesli chodzi o porzadki świateczne to u mnie nie ma. Nie zamierzam teraz nic robic, tylko sprzatne jak co sobota. Po swietach tydzien lub dwa przyjda nam montowac balustradę schodowa i beda spawac. Potem R ma przytrzec trepy i lakierowac wiec szkoda mojej roboty. Posprzata sie po wszystkim. Siostra powiedziala ze mi moze umyc okna to w maju jak bedzie po wszystkim ja poprosze.
ech zazdroszcze takiej sily w wywalaniu, u mnie troche z tym gorzej. Niby wczoraj reklamowke ciuchow na pck odlozylam bo i tak juz za male ale jeszcze ze 2 bym spakowala. Moze nastepnym razem.
Margot powodzenia na usg !!!!. Ja mam 32 lata i nie robie testu Pappa. Gin mnie spytal czy chce robic, powiedzialam ze chyba w moim wieku to nie jest jeszcze mus. A on na to ze jak chcę, to nie chodzi o wiek, ze w niektorych krajach robią to wszystkim. Ale nie zachecal mnie, nie namaiwal wiec mysle ze nie ma co. NT i kosc nosowa ok wiec nie bede dodatkowo testu robic.
A ze ja niedaleko Warszawy to u nas te taka sama pogoda wczoraj byla. Tragedia.
Polcia jesli chodzi o HIV to tez robilam z piewrszymi badaniami. To sie podobno zmienilo i HIV jest podstawowoym badaniem w ciazy. Cos czytalam ze jak sie okaze ze matka jest noscicielem to mozna zapobiec aby sie dziecko zarazilo jesli sie o tym wie. To juz kilka lat sa to zalecenia. Moja kolezanka ma 2 letniego synka i juz to robila
wogole co do badan to ja po tej mega liscie na poczatek to juz raz mialam zrobic mocz i morfologie ogolna. Ale to sie chyba robi czesciej niz inne. No i wyszly mi bakterie w moczu wiec czekam teraz na wynik posiewu
Mimi a pod Warszawą w którą strone??
z jednej strony fajnie ze wozki sobie wybieracie bo to takie przyjemne ale z drugiej to ciezka decyzja. Nie ma idealnych sprzetow.
Ja narazie pojezdze X-landerem. Gondole mam praktycznie jak nowa bo kuba jezdzil do 5 m-ca. Potem pewnie jezdze troche pojezdzimy spacerowka od niego a po roku moze kupię jakas nowa spacerowke, bo parasolka bo Kubie ktora kupilam na krotkie wypady okazala sie porazka.
Majeczka ja bralam 3 dni zwolnienia i kod B wystarczy. Nikt ode mnie zaśiwaczenia nie chcial.
Malami u nas problem sepow sie rozwiazal jak kupilismy laptopa. A potem 3 latach jak sie okazal juz za wolny dla mnie kupilam drugi a stary jest jaak Kuba chce cos porobic sobie, wiec nie ma awantur o kolejke do kompa.
Krak ojj ja ciegle rano wymiotuje. Nie wiem kiedy to minie, ostatnio mialam tak do 18 tygodnia
. Poza tym szybko sie mecze.
ide sobie zrobic kawe i ubrac mlodego bo przez to ze siadlam do kompa on w pizamie siedzi.
i obiecalam mu zbudowac remize strazacka z lego co dostal na gwiazde i ja niechcacy rozwalil.
milego dnia